The Body Shop Wellness collectie: Sleep || Review

Het is weer zover: The Body Shop lanceert een aantal mooie producten onder de noemer Wellness-collectie. Die collectie bestaat uit drie lijnen. In dit artikel laat ik je vier producten zien die horen bij de The Body Shop Sleep productlijn voor een rustgevende avondroutine. Kijk je mee?

The Body Shop Welness Sleep collectie 2022

The Body Shop Wellness Sleep collectie

De Wellness collectie van The Body Shop bestaat uit drie productlijnen: Sleep, Boost en Breathe. De collectie is ontwikkeld door experts en geïnspireerd door de natuur. De productlijnen bieden je alle drie een routine die gebaseerd is op krachtige essentiële oliën waardoor je een mindfulness moment kunt beleven. De producten uit de Sleep-lijn zorgen voor een rustgevende avond waardoor je ontspannen kunt gaan slapen.

De Boost- en Breathe-productlijn bevatten beide 5 producten. Van Sleep zijn er zelfs zeven! Ze zijn allemaal op basis van lavendel en vetiver. Hierdoor helpen ze je bij het sneller in slaap vallen en een hogere slaapkwaliteit. In dit artikel laat ik je vier Sleep-producten zien:

  • Relaxing Hair & Body Wash
  • Balmy Body Cream
  • Bedtime Balm
  • Calming Pillow Mist

Relaxing Hair & Body Wash | € 12

Een ontspannen avondroutine kun je beginnen met een warm bad of lekkere douche. Daarbij gebruik je deze Relaxing Hair & Body Wash. Hij zit in een aluminium fles met draaidop, voor het gemak kun je er een pompje in doen. Inmiddels wordt deze flacon met pompje geleverd.

The Body Shop Relaxing Body Wash

De body wash bestaat voor 95% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Wanneer je de fles opent ruik je vooral de lavendel, de body wash schuimt een klein beetje en is heerlijk om te gebruiken net voor het slapengaan.

Body wash ingredienten en 100% recyclebare verpakking

Deze Relaxing Hair & Body Wash kost € 12, de fles bevat 200 ml en komt met een handig pompje!

Balmy Body Cream | € 26

Wanneer je dan uit dat warme bad of de douche stapt, verwen je jouw huid met deze heerlijke Balmy Body Cream uit de Sleep productlijn van The Body Shop. Hij bestaat voor 97% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zoals lavendelolie en vetiverolie (beide biologisch afbreekbaar).

The Body Shop Sleep Balmy Body Cream

De grote glazen pot met aluminium deksel bevat 200 ml. De body cream laat zich goed verdelen over de huid en voelt fijn aan. Door de body cream in je huid te masseren wordt je rustig en ontspannen, mede door de geur van lavendel.

Textuur The Body Shop Sleep Body Cream

De Balmy Body Cream is geschikt voor ieder huidtype en kost € 26 voor 200 ml.

Bedtime Balm | € 9

Hebben sommige plekjes van je huid wat extra aandacht nodig, bijvoorbeeld omdat ze droog zijn? Dan is deze vochtregulerende, multifunctionele Sleep Bedtime Balm van The Body Shop iets voor jou!

Balsem met lavendel en vetiver

Deze balsem is vegan en bestaat voor 98% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Zet hem op je nachtkastje zodat je hem net voor het slapengaan kunt gebruiken. Droge plekjes worden weer soepel en zacht. Je huid zal je dankbaar zijn en zelf slaap je rustiger door de lavendel- en vetivergeur.

The Body Shop Sleep balsem met lavendel

De Bedtime Balm zit in een aluminium blikje van 30 gram en kost € 9.

Deze Bedtime Balm en andere items uit de Sleep collectie kun je ook als kerstcadeautje kopen. Bekijk meer via deze link: Fairtrade kerstcadeaus van The Body Shop.

Calming Pillow Mist | € 15

Als je écht verzekerd wil zijn van een rustige nacht, kun je ook deze Calming Pillow Mist nog gebruiken. Je sprayt hem op je hoofdkussen, dekbed of rond je bed om de vetiver- en lavendelgeur te verspreiden.

The Body Shop Pillow Mist kussenspray

Je valt door de geuren sneller in slaap en je slaapkwaliteit zal verbeteren. Ook handig voor op reis als je moeite hebt met in slaap komen op een onbekende plek. Deze kussenspray bestaat voor 90% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Informatie TBS pillowspray

Je koopt de pillow spray voor € 15 (100 ml). De fles is volledig te recyclen.

Meer informatie

De gehele Wellness-collectie, waaronder deze Sleep producten, is verkrijgbaar bij The Body Shop. Je kunt ze vinden in de vestigingen van The Body Shop. De producten zijn vegan en bevatten voor 90% of meer natuurlijke ingrediënten. Alle verpakkingen zijn zoveel mogelijk van duurzame materialen gemaakt, zoals aluminium en (gerecycled) glas. The Body Shop is een cruelty-free merk.

Hoe ziet jouw avondroutine voor een heerlijke nachtrust er uit?

— Meer lezen over The Body Shop? Bekijk dan eens deze artikelen: The Body Shop Choice Eau De Toilettes en Nieuwe skincare van The Body Shop. —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top