The Ordinary Niacinamide + Zinc serum

Sinds een tijdje ben ik helemaal into serums. Ze brengen over het algemeen gemakkelijk aan, trekken snel in en zijn goed voor je huid. Eerder probeerde ik het Makeup Revolution serum met niacinamide en zink, nu was het tijd voor dezelfde variant van The Ordinary!

The Ordinary Niacinamide zinc serum

Ik heb al veel goeds over dit merk gehoord en was dus erg benieuwd naar dit serum. De hoofdbestanddelen zijn van The Ordinary zijn hetzelfde als die van Revolution Skincare, namelijk 10% Niacinamide en 1% Zink. Ik heb vooral op en rond mijn neus last van onzuiverheden. Niacinamide is Vitamine B3 en helpt de huid kalmeren en pigmentvlekken verminderen. Daarbij beschermt het tegen schade door de zon, werkt het ontstekingsremmend en vermindert de aanmaak van talg. En dat laatste is waarom ik dit serum heb gekozen. De 1% zink is tevens talg-regulerend, ontstekingsremmend en antibacterieel waardoor deze twee ingrediënten goed samen gaan.

The Ordinary Niacinamide zinc serum verpakking

De verpakking is eigenlijk in alle opzichten gelijk aan wat ik gewend ben van het Makeup Revolution serum. De kleuren zijn alleen verschillend. The Ordinary heeft een strakke stijl, wit met zilvergrijze rand. Dit komt zowel op het doosje als het flesje terug.

Het flesje is van matglas en komt met een pipetje om het serum gemakkelijk en hygiënisch aan te brengen op je huid.

The Ordinary Niacinamide serum dop

Het serum zelf is dikker dan water, maar dunner dan een gel. Ik vermoedde dat hij hetzelfde zou zijn als het Revolution serum, maar van dit serum heb ik iets meer nodig om mijn gezicht helemaal in te kunnen smeren. Hij is misschien toch wat minder vloeibaar of trekt wat sneller in. Ik weet het niet precies! Verder is het een fijn serum. Hij heeft niet echt een geur en trekt snel in zodat je verder kunt met je skincare routine.

The Ordinary Niacinamide zinc serum swatch

Ik merk dat ik bij consequent gebruik (2 maal per dag) minder onzuiverheden heb, dus voor mijn huid werkt hij goed!

Meer informatie

Skincare van The Ordinary kun je in Nederland bijvoorbeeld kopen bij Douglas. Het The Ordinary 10% Niacinamide + 1% Zinc serum kost daar € 5,90 voor 30 ml.

Welk serum vind jij fijn om te gebruiken?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

2 reacties op “The Ordinary Niacinamide + Zinc serum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top