Thirsty ooglook met druppels

Op Instagram zijn veel ooglooks te vinden met het Jeffree Star Thirsty palette. Ik maakte er eentje na. Zie hier een Thirsty ooglook met druppels!

De inspiratie kwam van Alix_in_technicolour die een hele kleurrijke ooglook maakte. Hieronder de foto van haar ooglook. Aan mij de schone taak om hem na te maken, een ware uitdaging!

Thirsty ooglook Alix_in_technicolour

Ik weet niet zeker of bij deze look alleen het Thirsty oogschaduw palette is gebruikt. De gouden tint op het bewegend ooglid lijkt er niet uit te komen. Ik gebruikte dan ook wat andere producten bij deze ooglook. Hieronder staan ze bij elkaar op de foto.

Gebruikte producten Jeffree Star Thirsty oogschaduwpalette ooglook druppels

Uiteraard mijn vertrouwde Max&More oogschaduwbasis van Action. Ook gebruikte ik voor het eerst min of meer succesvol nepwimpers! Deze zijn ook van Action, waar ze hun beauty-assortiment nog steeds aan het uitbreiden zijn! Ik ben volgens mij een graag geziene klant. Wat ik vorige week allemaal kocht kun je zien in mijn Action-shoplog! Maar goed, terug naar deze look.

Ik probeerde een aantal dingen uit om de druppels in de ooglook te krijgen, want dat leek me de grootste uitdaging (buiten de nepwimpers…). Uiteindelijk koos ik voor de Skin Smoothing primer van Etos die toevallig ook in mijn Project Pan zit. Kwam dat even goed uit!

Jeffree Star Thirsty oogschaduwpalette ooglook druppels

Uiteindelijk is het resultaat van deze Thirsty ooglook met druppels met niet tegen gevallen! Ik vond het leuk om met de felle kleuren te werken en te kijken wat goed zou staan en wat niet. Door foto’s van bestaande looks na te maken kan ik mezelf steeds wat uitdagen en doe ik dingen die ik anders wellicht nooit bedacht zou hebben!

Maak jij wel eens ooglooks na van foto’s van anderen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top