Top 5: Catrice producten

In dit artikel lees je over mijn Top 5 producten van Catrice en waarom ik ze fijn vind. Kijk verder voor meer foto’s en informatie!

Top 5 Catrice producten

Ik noem het overigens een Top 5, maar in principe zijn dit de vijf producten van Catrice die ik het meest gebruik en het fijnst vind. Ik bespreek ze hieronder in een willekeurige volgorde.

Catrice HD Liquid Coverage Foundation
Deze foundation heb ik een maandje geleden gekocht. Ik hoorde er goede verhalen over en besloot hem aan te schaffen. Voor de prijs hoefde ik het immers ook niet te laten (€ 6,99 voor 30ml). Ik heb de lichtste kleur: 010 Light Beige.

Catrice HD Liquid Coverage Foundation 010 Light Beige

Ik vind het een fijne foundation om mee te werken. Je brengt hem aan met een pipet (zie volgende foto). Hij blendt goed in de huid en geeft een mooi resultaat. Hij is niet volledig dekkend, maar dat hoeft voor mij ook niet. Andere pluspunten is dat deze Catrice Foundation volledig vrij van parabenen en vegan is. Hij houdt het bij mij geen 24 uur uit, maar wanneer heb je dat nodig?

Catrice HD Liquid Coverage Foundation 010 Light Beige Kruidvat

Catrice Liquid Liner Matt
De Liquid eyeliner van Catrice vind ik vooral fijn omdat hij een hele dunne punt heeft. Hierdoor kun je er een dunne lijn mee zetten en precies mee werken. Daarnaast blijft de eyeliner goed zitten zodra hij helemaal opgedroogd is. Dit is de zwarte: 010 Dating Joe Black, hij kost € 3,59. Ik gebruikte hem bijvoorbeeld bij deze ooglook met blauwe liner en in combinatie met geel pigment.

Catrice Cosmetics Liquid Liner Matt zwart

Catrice gezichtskwast
Deze gezichtskwast zat in een limited edition van jaren geleden, ik kan me niet meer herinneren welke het precies was. Je kunt in ieder geval zien dat de kwast goed gebruikt wordt, want de afbeelding is al gehavend. Ik gebruik hem om mijn compact poeder aan te brengen. Ondanks zijn leeftijd, het vele gebruik en dus ook de vele wasbeurten voelen de haren nog steeds zacht aan en is hij nog in goede staat. Dat is dan ook de reden dat hij een plekje heeft gekregen in deze Top 5!

Catrice grote kwast blush

Catrice Ultimate Colour lipstick
De Ultimate Colour lippenstiften van Catrice zijn voor zover ik weet alweer een tijdje uit de winkel. Dat neemt niet weg dat ik ze erg fijn vind! Ik heb nog geen lipsticks van de huidige lijn van Catrice geprobeerd, maar hopelijk zijn ze net zo goed.

Catrice Ultimate Colour lipstick 190 The Nuder The Better

Ik heb deze kleur: 190 The Nuder The Better als favoriet. Het is geen hele opvallende kleur, maar geeft wel net dat beetje extra aan je look. Hieronder een snelle swatch van deze mooie nude lipstick:

Catrice Ultimate Colour lippenstift swatch 190 The Nuder The Better

Catrice Galactic Glow nagellak
En last but not least: de Galactic Glow nagellak in 05 Watch Out! Universe. Hij is heel mooi over verschillende basiskleuren. Mijn favoriet was toch wel donkerblauw als basis, dan zie je goed hoe mooi hij is. Ik heb een foto met swatches van de nagellak op Instagram staan.

Catrice Galactic Glow 05 Watch Out! Universe

Wat zijn jouw favorieten van Catrice? Misschien ontdek ik nog een nieuwe topper!

Dit artikel is niet gesponsord.

Eén reactie op “Top 5: Catrice producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top