Top 5: Essence producten

Een tijdje geleden startte ik een nieuwe rubriek: Top 5! Hierin laat ik je mijn 5 favoriete artikelen van één merk zien. Vandaag is het tijd voor de Top 5 van Essence producten!

In navolging van de Top 5 Catrice producten is het nu de beurt aan een ander budgetmerk: Essence. Als ik zou moeten kiezen tussen die twee merken zou ik niet weten welke ik fijner vind. Het ene item is bij Catrice fijner en het andere weer bij Essence. In dit artikel staat in ieder geval Essence even in de spotlight! Dit zijn mijn vijf favorieten in willekeurige volgorde.

Top 5 favoriete Essence producten

Essence Stay All Day Concealer
Deze concealer heb ik al járen en doet nog steeds zijn werk! Ik ben het met je eens, ik moet hem weg gaan doen. Hij begint nu ook eindelijk leeg te raken. Ik vind het bewonderenswaardig dat een concealer zo lang mee kan gaan. Hij is dus ook al een hele tijd open, ruikt nog goed en droogt maar niet uit. Dat maakt dit voor mij een topper!

Top 5 Essence Concealer

Ik moet de stopper er eigenlijk uithalen, dan kan ik goed zien hoeveel er nog in zit. Misschien kan ik hem zelfs wel helemaal leegmaken! Dan stop ik hem bij mijn volgende project pan denk ik!

Essence What the Fake mascara
De effecten van deze mascara liet ik eerder al zien in een artikel over mijn aankopen van de nieuwe herfst / winter 2019 producten van Essence. Een mooie, goed werkende mascara met een fijne prijs! Overigens vind ik de Lash Princess mascara van Essence ook heel fijn, de rode heb ik.

Top 5 Essence What the Fake mascara

Ik moest overigens wel even wennen aan het amandelvormige borsteltje dat deze What the Fake mascara heeft. Maar nu ik hem vaker gebruik is dat geen probleem meer, het werkt eigenlijk heel handig!

Essence x PACMAN oogschaduwpalette
Ik verwacht niet dat het een verrassing is dat dit oogschaduwpalette uit de Essence x PACMAN collectie in mijn top 5 staat. Met de herfstige bruintinten in dit palette maak je de meest mooie ooglooks! Tegelijkertijd kun je ze zo neutraal en basic houden als je zelf wil.

Top 5 Essence PACMAN oogschaduwpalette

Die okergele tint heeft me over de streep getrokken, die vind ik zo mooi! De pigmentatie van de oogschaduws is overigens ook goed. Daarnaast zijn de kleuren goed te blenden. In deze ooglook gebruikte ik hem in combinatie met het Crystal Power oogschaduwpalette van Essence (overigens ook een pareltje!).

Herfstlook met Essence Crystal Power PACMAN oogschaduwpalette

De PACMAN collectie is nog steeds te koop, maar ik weet niet voor hoe lang nog! Dus als je er nog iets van wil zou ik snel gaan kijken.

Essence Volume Booster Lash Primer
Zijn pluspunten scoort deze lash primer met de geur: mango! Super lekkere, zoete geur wat het voor mij een feestje maakt om hem open te draaien.

Top 5 Essence Lash Primer Volume Booster mango geur

Hij werkt wat mij betreft goed. Uiteraard krijg ik niet meteen een valse-wimper-effect, maar ik zie wel degelijk verschil als ik hem gebruik!

Essence x PACMAN highlighter
Voor mij is het eigenlijk wel een verrassing dat deze in de top 5 geëindigd is. Ik gebruikte namelijk eigenlijk nooit een highlighter. Alleen heel af en toe met feestjes. Maar deze is zo mooi (inclusief de verpakking!) dat ik hem op mijn make-up tafel heb laten liggen en nu dus ook regelmatig op doe!

Top 5 favorieten Essence Highlighter Ready PACMAN collectie

In de PACMAN collectie zaten twee highlighters. Naast degene die ik heb (02 ready!) is er nog een goudkleurige. Ik vond die niet zo goed matchen bij mijn huid, dus heb ik hem mooi in de winkel laten liggen voor iemand anders.

Wat zijn jouw favoriete Essence producten?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Eén reactie op “Top 5: Essence producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top