Top 5 Kruidvat beauty musthaves voor deze lente!

Het is maart, wat betekent dat de lente er weer aan komt! In dit artikel toon ik je de top 5 beauty musthaves van Kruidvat die je vast goed kunt gebruiken deze lente! Enneh, in sommige gevallen zijn het misschien wel dupes van je favoriete items. Dus kijk snel verder!

Kruidvat beauty musthaves lente

5. Blushing Beauty Lip & Cheek Balm

Op nummer vijf is geëindigd: de Kruidvat Blushing Beauty Lip & Cheek balm. Een frisse blush die je zowel op je wangen als op je lippen kunt gebruiken. Ze zijn inmiddels erg populair en voortaan vind je ze dus ook bij Kruidvat! De sticks zijn verrijkt met kokosolie, jojoba-olie en vitamine E. Je huid wordt tijdens het dragen meteen goed verzorgd! De balms zijn verkrijgbaar in drie tinten, ze kosten € 4,99 per stuk.

Kruidvat Blushing Beauty lip & cheek balms

4. Kruidvat Douche Mousse

Een douche mousse is niet alleen fijn in de lente, maar eigenlijk het hele jaar door. Hij kwam namelijk ook al voor in mijn Herfst Kruidvat musthaves artikel! Momenteel heeft Kruidvat twee hele fijne geuren: My Lovely Rose (limited edition) en Happy Harmony. Die laatste schijnt een dupe te zijn van Rituals The Ritual Of Mehr (voorheen Happy Buddha). De Kruidvat douchemousse kost € 3,19 per stuk (200 ml).

Kruidvat Douche Mousse en Body Oil

3. Kruidvat Body Oil

Ook de Kruidvat Body Oil kun je het hele jaar door gebruiken. Om je huid in topconditie te krijgen voor de lente en zomer is het zeker een aanrader. Daarbij is de Aloe Vera variant ook nog eens lekker verfrissend. De Vanilla & Macadamia body oil is een dupe van de Sophia Mae Goddess Glow en geeft een mooie gouden shimmer op de huid. Beide Body Oils kosten € 3,99 per stuk (150 ml).

2. Velvet Matte Lip Pencils

Met goed verzorgde lippen maakt de rest van je look eigenlijk niet uit! Een mooie basis leg je met deze Velvet Matte Lip Pencils, waarbij Lovely Bare (de tweede van onder) volgens mij een dupe is voor de populaire Pillow Talk van ABH. Deze Kruidvat lippotloden zijn echter een stuk beter betaalbaar: € 3,99 per stuk.

En wil je jouw lippen ook meteen verzorgen? Maak je look dan af met de Lip Lovies Blushing Lip Oil (€ 4,49).

Kruidvat Show Off Colors lippotlood en Lip Lovies olie

1. The Master Perfumer Eau de Toilettes

Wist je dat Kruidvat ook hele lekkere geurtjes heeft? Deze Eau de Toilettes kosten € 9,99 per flacon (50 ml). Nummer 39 is een dupe van de populaire La Vie Est Belle van Lancôme Paris! Overigens heeft Kruidvat voor dezelfde prijs ook een aantal herengeuren in haar assortiment (niet hier afgebeeld).

Kruidvat beauty Eau de Toilette Master Perfumer 2023

Meer informatie

Hopelijk heb je hiermee een beetje inspiratie opgedaan voor beauty musthaves die je deze lente bij Kruidvat vindt! Ze zijn verkrijgbaar in de filialen en via Kruidvat.nl (uiteraard afhankelijk van voorraad).

Wat is jouw ultieme beauty musthave?

EĆ©n reactie op “Top 5 Kruidvat beauty musthaves voor deze lente!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top