Unboxing de Beauté et Vogue Summerbox 2021

Op Instagram kijk ik al maanden naar de Beauté et Vogue boxen en ik besloot nu toch eens tot aankoop over te gaan. Ik bestelde de Limited Edition G(L)O(W) OUT Summerbox 2021 en vandaag laat ik aan je zien welke mooie producten er allemaal in zaten!

Beaute et Vogue box zomer 2021

Allereerst: wat ziet die box er tof uit! Een vrolijk, zomers design. En het formaat is ook niet klein: een doos van bijna 40 x 30 cm met allemaal mooie goodies erin. Beauté et Vogue zegt de eerste beautybox te zijn waarbij een abonnement niet nodig is. Je koopt dus één box, no strings attached. Bij Lookfantastic kun je wel mysteryboxes los kopen en zo zijn er nog een aantal plekken waar dan kan. Bij de Beauté et Vogue box weet je echter van te voren wat er in zit. Als je dat wil weten dan natuurlijk. Op Instagram laten ze in de weken vooraf alle producten zien en ook op de website staan de foto’s en worden enkele producten genoemd bij de beschrijving.

De box werd snel geleverd. Ik bestelde hem meteen maandagavond bij de lancering en ontving hem vrijdag. De boxen zijn altijd snel uitverkocht. Op het moment van schrijven (bijna een week na lancering) zijn er nog 7 beschikbaar.

Beaute et Vogue box juni juli 2021

De Beauté et Vogue Summerbox 2021 bevat 20 producten van diverse merken en prijsklassen. Leuk om allerlei verschillende dingen te proberen! In totaal heeft hij een waarde van bijna € 330 euro, maar ik betaalde inclusief verzenden iets minder dan € 80. Omdat je van te voren al weet wat er in zit, kun je goed bepalen of het voor jou een goede deal is.

In de box zit een lijst van alle producten en van sommige producten is een flyer toegevoegd met bijvoorbeeld uitleg of een kortingscode. Tijd om te kijken naar alle producten!

Zarqa Dagcrème anti-age

Zarqa is een merk wat ik ken, maar volgens mij nog nooit geprobeerd heb. In deze box zitten twee producten van het merk, waaronder deze anti-age dagcrème. Hij verstevigt de huid, vertraagt rimpelvorming en beschermd je huid tegen UV-straling en luchtvervuiling.

Zarqa Anti-Age dagcrème

Jorgobé Niacinamide Serum

Voor Jorgobé geldt eigenlijk hetzelfde als voor Zarqa: wel van gehoord, maar nog nooit geprobeerd. Ik heb in het verleden goede effecten op mijn huid behaald met niacinamide dus ben erg benieuwd of dit serum iets voor mijn huid gaat doen. Het is niet goedkoop (€ 23,90 voor 50 ml), dus mijn verwachtingen zijn ook vrij hoog!

Jorgobe Niacinamide Serum

Olay Hydrating Scrub

Volgens mij begon het als ‘Oil of Olaz’, werd het toen Olaz en heet het merk sinds januari nu ook in Nederland officieel Olay. Deze gezichtsscrub met citrus ken ik nog niet. In de helft van de Beauté et Vogue summerboxes 2021 zat deze variant, in de andere boxen zat de Pore Perfecting Berry Burst scrub. Ik had een lichte voorkeur voor die laatste, maar de Hydrating Citrus Rush ga ik ook gewoon gebruiken!

In dit artikel lees je wat ik van de Olay Hydrating scrub vind: Review: Olay Citrus Rush gezichtsscrub!

Olaz Olay Hydrating gezichtsscrub Citrus Rush

Olay Cleanse Refresh & Glow reinigingstonic

Het tweede Olay product in deze box is de Refresh & Glow reinigingstonic. Ik gebruik eigenlijk niet zo veel van dit merk dus beide Olay producten zijn nieuw voor me. Ik ben erg benieuwd naar de tonic, hij bevat aloë vera extract, hopelijk is dat waar te nemen, bijvoorbeeld in de geur.

Olay Cleanse reinigingstonic Refresh & Glow

COLAB Overnight Renew droogshampoo

Over deze COLAB Overnight droogshampoo heb ik al goede dingen gelezen. Je brengt hem ’s avonds aan waarna hij ’s nachts zijn werk doen. Zo kun je opstaan met een mooie bos haar. Ik kijk er al naar uit om het resultaat te gaan zien!

COLAB Dry shampoo overnight detox

Petal Fresh Shampoo & Conditioner

Petal Fresh heeft in korte tijd mijn hart veroverd. Ik schreef eerder al over de Petal Fresh Tea Tree shampoo en conditioner, tot nu toe nog steeds mijn favoriete producten om mijn haar te wassen. In deze box zitten de Ultra-Shine Aloe & Citrus shampoo en conditioner. Eerlijk gezegd hebben deze twee producten me overgehaald om de Beauté et Vogue summerbox 2021 te kopen!

Beaute et Vogue 2021 Petal Fresh Shampoo en Conditioner

O’Keeffe’s For Healthy Feet voetcrème

O’Keeffe’s is wederom een merk waar ik vaker van gehoord heb maar nog nooit iets van geprobeerd heb. In de zomer gebruik ik wat vaker voetcrème, dus deze gaat goed van pas komen als mijn Ecooking Overnight Foot Cream op is!

O'Keeffe's Healthy Feet voetcreme

So…? Majorca Love Body Mist

Body mists, ik weet niet zo goed wat ik daarvan vind. Gebruikt iemand die echt? Het lijken me altijd dure deodorants (of goedkope parfums). Dat terzijde: deze ziet er wel lekker zomers uit en ruikt misschien ook wel erg lekker. Op de website wordt hij omschreven als ‘Fruity, vanilla, musky’.

So...? Body spray Majorca Love

Make-Up Studio Ultimate Curl Mascara en Kohlpotlood

Het is niet dat ik méér mascara’s nodig had, maar het is wel een product wat ik bijna dagelijks gebruik, dus het komt altijd van pas! Deze Ultimate Curl van Make-Up Studio heb ik nog nooit geprobeerd. Zwarte kohl-potloden gaan er bij mij iets minder snel doorheen, maar die zijn ook altijd handig.

Uiteraard probeerde ik deze producten uit! Hier lees je meer: Review: Make-Up Studio mascara en oogpotlood.

Make-up Studio Ultimate Curl mascara en kohl pencil

Ivy Moonstone Rosé oorbellen

Ik was altijd van de zilverkleurige sieraden, maar het laatste jaar experimenteer ik ook met rosé goud en goudkleurig. Deze Moonstone Rosé gouden oorbellen zijn echt prachtig en ga ik zeker dragen als ik weer eens een feestje heb. Ze passen eigenlijk overal bij, wat mij betreft.

Beaute et Vogue zomerbox 2021 Ivy oorbellen

Bondi Sands SPF50+ lippenbalsem

Sinds ik een keer mijn lippen verbrand heb, probeer ik er altijd aan te denken een lippenbalsem met SPF te gebruiken als ik in de zon kom. Sinds vorig jaar gebruikte ik een Biodermal lippenbalsem met SPF25, maar die is al wat ouder. En deze van Bondi Sands heeft SPF50+. In dit geval is meer altijd beter, dus zal ik deze gaan gebruiken voortaan. Enig nadeeltje is de kokosgeur, daar houd ik niet zo van.

Bondi Sands lipbalm met SPF 50+

Bondi Sands SPF15 Tanning Oil

Het tweede Bondi Sands product in de summerbox is deze Tanning Oil met SPF15. Ook deze heeft een kokosgeur. Ik denk eigenlijk niet dat ik deze ga gebruiken, dus ik ga even kijken of ik hem weggeef in mijn omgeving of misschien in een giveaway op Instagram!

Bondi Sands Protect & Tan SPF 15 tanning oil

Zarqa Deodorant Roller

Meestal gebruik ik een deodorant spray, maar aan rollers kan ik ook wel wennen. Ik zet deze van Zarqa bij mijn voorraadje deo’s, want ik heb er nog een aantal staan (meestal koop ik er een stuk of 4 tegelijk als ik een lekkere geur gevonden heb).

Zarqa Deodorant roller natural protection

Doucce Summer Glam palette

Het van oorsprong Amerikaanse merk Doucce is compleet nieuw voor me. In de box zit een magnetic palette wat je normaal zelf kunt vullen. In de Beauté et Vogue box is gekozen voor een bronzer, blush en zes kleuren oogschaduw. Je moet maar net geluk hebben dat het jouw kleuren zijn, al zijn ze vrij neutraal gehouden. Ik moet eerlijk zeggen dat de kleuren me niet heel erg aanspreken, dus het kan zomaar zijn dat je deze ook terug gaat zien in een giveaway!

Doucce Freematic Pro Palette met bronzer, blush en oogschaduw

Nivea Naturally Good shower gel en body lotion

Over de Naturally Good producten van Nivea hoor ik regelmatig goede dingen. In deze box zitten een showergel en een bodylotion, beide met een andere geur. Deze gaan sowieso op, dus leuk om weer eens een ander merk en geurtje uit te kunnen proberen.

Nivea Naturally Good shower gel Beaute et Vogue 2021
Nivea Naturally Good bodylotion Beaute et Vogue 2021

Image Vital C Hydrating Facial Cleanser

Ook van het merk Image Skincare heb ik nog niet eerder iets gebruikt. Dit is dan mijn kans, in de box vond ik deze Vital C Hydrating Facial Cleanser. Ik moet wel zeggen dat ik nog een aantal cleansers open heb staan die ik eerst op wil maken, dus ik ga even bekijken of ik deze zelf houd of weggeef.

Image Skincare Vital C Hydrating Facial Cleanser

Smoothly Clear & Pure supplementen

Het laatste product in de box zijn deze Smoothly Clear & Pure beauty supplementen. Ze zouden door de samenstelling ervoor zorgen dat je huid er gezond en stralend uit gaat zien. In de box zitten 30 supplementen, ik twijfel of dat genoeg is om enig effect te zien, maar ik ga ze zeker proberen.

Inmiddels staat de review online, je kunt hem vinden via deze link: Smoothly Clear & Pure beauty supplementen!

Smoothly Clear & Pure huid supplementen

Conclusie

Ik wist voordat ik de Beauté et Vogue summerbox 2021 kocht al grotendeels wat er in zat. Om het dan echt te zien, te ruiken en uit te pakken is toch nog steeds een leuke ervaring! Er zaten best wat merken in die ik niet kende en / of zelf niet snel zou kopen. Sommige dingen zal ik weggeven, maar het grootste deel zal ik zelf gaan gebruiken. Hieronder zie je alle producten nog eens bij elkaar in de doos.

Inhoud Beaute et Vogue box zomer 2021 summerbox

Er zitten 20 producten in en het leuke is dat het ook echt (bijna) allemaal verschillende items zijn. Er is make-up, skincare, bodycare, haarverzorging en zelfs een sieraad. Echt een allround box die veel mensen zal aanspreken qua producten.

Benieuwd naar bepaalde producten? Dan kan ik er uiteraard nog een apart artikel over maken, dus laat het me vooral weten in de reacties hieronder!

Meer informatie

De Beauté et Vogue Summerbox 2021 is helaas al zo goed als uitverkocht. Ze brengen 4 van zulke grote boxen per jaar uit, dus over ongeveer 3 maandjes komt de volgende box. Op de bijbehorende Instagram-pagina worden aankondigingen geplaatst en kun je ook alvast kijken welke producten er in zullen zitten.

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top