Urtekram Shine Lavender Shampoo || Review

Met het nieuwe jaar worden ook de nieuwe trends voor 2023 zichtbaar. Eén van de haartrends is glanzend, sleek haar, bijvoorbeeld strak naar achter of los met een middenscheiding. Urtekram speelt er op in met de nieuwe Shine Lavender Shampoo. In dit artikel lees je er alles over!

Urtekram Shine Lavender Shampoo vegan

De jaren 2021 en 2022 stonden (bijna) helemaal in het teken van krullende lokken (met de curly girl methode). Maar nu is het tijd voor iets nieuws! Op de internationale catwalks zien we steeds meer glanzende, kaarsrechte haren. Met een goede basis kun je hetzelfde effect bereiken. En dat is precies waar deze Urtekram Shine Lavender Shampoo je mee helpt.

Haartrend 2023 glanzend, steil, sleek haar trend
Persfoto Urtekram

Normaal brengt Urtekram bepaalde productreeksen uit die bestaan uit meerdere producten, zoals bijvoorbeeld bij de Soft Wild Rose collectie. Deze Shine Lavender Shampoo is onderdeel van de zogenaamde Special Hair Care producten van Urtekram. Daaronder vallen bijvoorbeeld ook een shampoo voor volume, een droge hoofdhuid, roos en producten speciaal voor blond haar. Via voorgaande link zie je alle items die in bij de specials horen!

Ingredienten en informatie lavendelshampoo

Zoals we van Urtekram gewend zijn is ook deze Shine shampoo weer volledig vegan en zijn 100% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Van het totaal (zonder water en mineralen) is zelfs 35% van biologische oorsprong. Zelfs de fles is opgebouwd uit 80% uit plantaardige grondstoffen.

Dop opening van de Urtekram Nordic Beauty shampoo

Je gebruikt de flacon handig met de dop die je openduwt. De shampoo komt daarna eenvoudig uit de opening.

De Urtekram Shine Lavender Shampoo in gebruik

Als je fan bent van lavendel, dan is deze shampoo iets voor jou! De pure geur is goed ruikbaar zodra je de shampoo gebruikt.

Close-up Urtekram Shine Lavender Shampoo

De shampoo heeft een vrij vloeibare textuur. Voordeel is dat hij eenvoudig te verdelen is over je hoofdhuid. Nadeel is dat je misschien snel teveel pakt, dus even opletten!

Textuur lavendelshampoo

En, maakt deze shampoo mijn haar inderdaad glanzend en steil? Volledig steil is mijn haar eigenlijk nooit, de natuurlijke slag blijft er in. Maar ik behaal niet het ‘krullende’ haar zoals ik met andere shampoos kan bereiken.

Daarnaast lijkt mijn haar sneller wat vet te worden, maar dat is het niet. Door het glanzende effect werd ik in eerste instantie door de gek gehouden! Ik moest dus even wennen aan het resultaat van deze shampoo. Maar hij doet wat hij belooft, en dat met 100% natuurlijke ingrediënten.

Meer informatie

Deze Shine Lavender Shampoo van Urtekram Nordic Beauty is beschikbaar in twee formaten. De 250ml fles heeft een adviesverkoopprijs van € 8,49, voor de 500ml fles die je in dit artikel zag betaal je € 14,99. Je vindt hem in de winkels en online bij EkoPlaza. Urtekram producten zijn daarnaast te koop bij Holland & Barrett en Ecco Verde.

— Fan van lavendel, maar liever geen glanzend, sleek haar? Kies dan voor de Urtekram Soothing Lavender producten! In die collectie zitten naast huidproducten ook een shampoo en conditioner. —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 1 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top