Vernieuwd: Kruidvat Natures assortiment

Laatst had ik het genoegen om bij de presentatie van de vernieuwde Kruidvat Natures producten te zijn! Een heerlijke nieuwe reeks producten, al bekende items in een nieuw jasje en vooral: vegan, duurzaam en voor een optimale klantbeleving. Natuurlijk probeerde ik een deel uit, je leest er alles over op theNextG1rl.nl!

De Kruidvat Natures lijn zag in 2018 haar levenslicht. Nu, vijf jaar later, was het tijd voor vernieuwing. Het assortiment is uitgebreid en breed toegankelijk. Kruidvats purpose is om mensen te helpen zich mooi, gezond en goed te voelen. Dat doen ze door duurzame producten aan te bieden op een plek waar mensen toch al komen: bij Kruidvat natuurlijk!

Wat ik verder leerde bij het Kruidvat event was dat er echt een team is wat zich bezighoudt met verduurzaming van de producten. En dat daarbij verschillende factoren spelen. Ingrediënten, verpakkingen, CO2 besparing, transport maar ook leveranciers worden meegenomen in de duurzame visie.

Om de vernieuwde Kruidvat Natures lijn te vieren hebben alle ruim 30 producten een nieuw, eigentijds design gekregen. Op elke kleurrijke verpakking komen de twee biologische ingrediënten terug. Wat verder goed is om te weten:

  • Alle producten bestaan voor minstens 95% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong (waarvan er dus twee biologisch zijn).
  • Ze zijn gecertificeerd vegan.
  • Alle items zijn vrij van synthetische kleurstoffen.
  • Kruidvat Natures producten zijn dierproefvrij.
  • En verkrijgbaar voor een toegankelijke prijs.

Benieuwd geworden naar alle nieuwe producten? Kijk dan snel verder!

Natuurlijke producten in de douche

Laten we eerst kijken naar de Kruidvat Natures bodywash producten. Kruidvat ontwikkelde drie varianten vegan douchegel en daarnaast ook een tweetal shower bars. Voor meer informatie over de producten die je hieronder op de foto ziet raad ik je aan voorgaande link te volgen.

Kruidvat Natures doucheproducten

De Peach showerbar is overigens echt een aanrader, wat een heerlijke geur!

Onder de douche kan haarverzorging natuurlijk ook niet ontbreken. Er zijn diverse items ontwikkeld: een 2-in-1 shampoo & conditioner, drie shampoos, conditioner en een haarmasker voor diepe voeding. Voor de items die je hieronder ziet kun je in dit artikel terecht voor meer informatie: Nieuwe Kruidvat Natures haarverzorging.

Kruidvat Natures haarverzorging shampoo conditioner en haarmasker

Naast deze vloeibare producten ontwikkelde Kruidvat ook een shampoo bar en conditioner bar.

Betaalbare duurzame skincare

Op zoek naar betaalbare, duurzame skincare? Dan zit je bij Kruidvat vanaf nu goed! Er zijn diverse reinigingsproducten ontwikkeld in zowel vloeibare als vaste vorm. Reinigingsbars (zowel een gewone cleansing bar als een scrub bar), maar ook micellair water en make-up remover.

Kruidat Natures gezichtsreiniging

Over de items hierboven lees je meer in dit artikel wat ik eerder schreef: Gezichtsreiniging van Kruidvat Natures.

Na de reiniging is het natuurlijk belangrijk om je huid goed te verzorgen. Ook daar heeft Kruidvat aan gedacht. Gezichtsmasker, serum, dag- en nachtcrème en een gezichtsolie voor een droge huid. Je ziet ze hieronder op de foto.

Kruidvat Natures Skincare review

En natuurlijk lees je ook over deze producten meer op theNextG1rl.nl en wel in dit artikel: Nieuwe Kruidvat Natures Skincare.

Overige verzorgingsproducten

Maar hiermee houdt het nog niet op. In de Kruidvat Natures lijn vind je bijvoorbeeld ook diverse soorten supplementen (voor tijdens de overgang, met magnesium, vitamine D3, echinacea forte, passiebloem voor meer rust en prostaatcapsules), een houten tandenborstel en wattenstaafjes, bio cotton wattenschijfjes, ontharingsstrips en lippenbalsem.

Kortom: voor al je basic verzorgingsproducten kun je vanaf nu bij Kruidvat Natures terecht! Gegarandeerd vegan, duurzaam en bestaande uit minimaal 95% natuurlijke ingrediënten. Vanaf mei 2023 allemaal te vinden bij je lokale Kruidvat!

Prijsinformatie vind je, net als overige info, via de linkjes die in dit artikel vermeld staan. Uiteraard kun je ook op Kruidvat.nl terecht!

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top