Vitaminstore Super Biotine capsules

Het is alweer een tijdje geleden dat ik deze Vitaminstore Super Biotine 5000 mcg capsules binnen kreeg via We Are Eves. Omdat het een paar maanden duurt voor je de voordelen van biotine kunt waarnemen, komt deze review nu pas online. Lees verder om te weten te komen of het echt geholpen heeft!

Vitaminstore Super Biotine 5000 mcg

Eerder kon je al lezen over de OASE Hair Vitamins die ik probeerde. Ook dat was een biotine-supplement, met overigens meer vitamines. In de Vitaminstore Super Biotine zit meer biotine en ik was dan ook benieuwd of ik resultaat zou gaan merken.

Na een aantal maanden zou je minder haaruitval kunnen hebben, een vollere bos en / of glanzender haar. Ook voor huid en nagels kan het een positief effect hebben. Het potje van Vitaminstore bevat 50 capsules, wat genoeg is voor bijna 2 maanden (1 capsule per dag). De capsules zijn vegan.

Vitaminstore Super Biotine 5000 mcg instructies

Aangeraden wordt om de capsules bij de maaltijd in te nemen met voldoende water. De capsule moet je dan in zijn geheel doorslikken. In mijn ervaring blijven dit soort capsules echter snel aan mijn gehemelte plakken en slikken ze niet fijn. Daarnaast zijn dit soort capsules gemakkelijk open te maken. Ik kies er dan ook voor om de inhoud van de capsules door mijn kwark te doen ’s ochtends. Dan heb ik niet eens door dat ik het inneem!

Vitaminstore Super Biotine 5000 mcg capsules

Mijn ervaring met Vitaminstore Super Biotine

Maar werkt het nou echt? Mijn OASE haarsupplementen bevatten minder biotine. Vanaf het nieuwe jaar ben ik deze Vitaminstore Super Biotine gaan slikken. Dat is nu bijna 2 maanden geleden. Ik heb niet echt het idee dat ik al iets aan mijn haar merk. De werking van biotine is pas na 2-3 maanden waarneembaar, dus opzich is dat niet vreemd als ik de tijd van OASE niet meereken.

Ik heb nieuwe biotine supplementen gekocht. Overigens niet van Vitaminstore, want die waren daar niet op voorraad. Ik ben erg benieuwd of ik alsnog iets ga merken als ik nog eens een paar maanden biotine neem. Uiteraard zal ik het dan laten weten!

Meer informatie

Deze Vitaminstore Super Biotine 5000 mcg capsules kun je online kopen in de Vitaminstore webshop. Ook hebben ze diverse vestigingen door heel Nederland. Een potje met 50 capsules kost € 17,95. Je kunt er ook 100 kopen voor € 31,95.

Heb jij wel eens biotine supplementen geprobeerd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

4 reacties op “Vitaminstore Super Biotine capsules

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top