W7 Ice ’n Bright highlighter || Review

Een aantal maanden geleden ging hij viraal: de Iced Out highlighter van Anastasia Beverly Hills. Toen ik laatst aan het online shoppen was kwam ik deze dupe van W7 tegen: de Ice ’n Bright highlighter! Die gooide ik meteen in mijn mandje en vandaag laat ik hem aan je zien!

W7 Ice 'n Bright highlighter

Het kan niet missen: de vorm van de verpakking, de witte deksel, de rosé gouden onderkant. En dan heb ik je de binnenkant nog niet eens laten zien! Dit is een regelrechte dupe van de Iced Out highlighter van Anastasia Beverly Hills. En dit alternatief is een stuk goedkoper! De ABH variant koop je namelijk voor zo’n € 36. Deze W7 Ice ’n Bright highlighter kostte me maar € 5,95 bij Boozyshop. Dat scheelt dus € 30! De vraag is dan natuurlijk of hij voor dat geldt wel een beetje goed is. Lees snel verder om daar achter te komen!

Informatie w7 cosmetics highlighter

De verpakking is vrij eenvoudig. Geen kartonnen doosje, enkel de highlighter in stevige plastic verpakking met op de achterkant wat informatie. Het is in ieder geval fijn om te weten dat deze highlighter vegan is.

Zoals ik al zei lijkt de W7 highlighter erg veel op de bestseller van ABH. Om er zoveel mogelijk op te lijken was natuurlijk ook in de highlighter zelf een mooi patroontje onmisbaar! Dit is gedaan in de vorm van soort ijssterren.

w7 dupe voor ABH Iced Out highlighter

Op het eerste gezicht lijkt hij vooral wit te zijn. Meestal ben ik geen fan van zulke lichte highlighters, maar omdat de ABH variant een gouden gloed achterlaat op het gezicht, was ik benieuwd of de W7 dupe dat ook zou doen.

De W7 Ice ’n Bright higlighter in gebruik

Voor een highlighter van 6 euro vind ik dat deze uitvoering erg luxe aanvoelt. De luxe uitstraling is, alhoewel grotendeels overgenomend van Anastasia Beverly Hills, zeker aanwezig en hij heeft een nette afwerking.

Close-up Ice 'n Bright highlighter dupe

Maar wat belangrijker is, is de kwaliteit van de highlighter zelf! Bij de eerste swatch was ik eigenlijk al overtuigd: wat is hij mooi! Ook deze W7 Ice ’n Bright highlighter lijkt wit maar heeft een gouden shift.

Swatch witte highlighter met gouden shift

En wow, dat pigment en die shimmer zijn duidelijk aanwezig. Ook als je hem op je gezicht aanbrengt met een kwast. (Ik wilde hem zo graag uitproberen dat ik niet eerst foundation et cetera heb aangebracht.)

w7 dupe Ice 'n Bright highlighter aangebacht

Wat mij betreft is deze highlighter het geld meer dan waard! Ik vraag me bij dit soort overduidelijke dupes vaak af of het überhaupt legaal is om een product op deze manier na te maken. Maar stiekem ben ik wel blij dat W7 dat geregeld doet. Anders had ik dit pareltje niet ontdekt!

Meer informatie

Zoals ik eerder al vertelde kocht ik deze W7 Ice ’n Bright highlighter bij Boozyshop voor € 5,95. Hij is vegan en W7 is een cruelty free merk. Wil je dus wel de glow van Anastasia Beverly Hills Iced Out, maar er geen € 36 voor neertellen? Dan is dit een goede optie!

Wat is jouw mening over dit soort dupes?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top