Yadah Red Energy oogcrème

Al een tijdje was ik op zoek naar een nieuwe oogcrème. Toen ik deze Red Energy oogcrème van Yadah zag wilde ik hem graag proberen! Ik had eerder al een goede ervaring met een Yadah sheetmask, dus dat kon bijna niet fout gaan. Toch?

Yadah Red Energy Eye Cream oogcreme

Yadah is een Koreaans skincare merk, wat ook enkele cosmetics items verkoopt. Langzaam maar zeker worden ze ook steeds bekender in Nederland. Zoals ik zei probeerde ik eerder al een Yadah sheetmask wat me erg goed beviel. Daarom was ik ook zo benieuwd naar deze oogcrème.

Deze Yadah Red Energy Eye Cream heeft twee functies: hij zorgt voor het verminderen van rimpels en verheldert donkere kringen onder je ogen. En als ik de verpakking moet geloven geeft het instant effect.

Yadah Red Energy Eye Cream oogcreme k-beauty

De oogcrème wordt geleverd in een mooi donkerrood doosje met gouden letters. Die kleurcombinatie vind ik altijd erg chique ogen. Ook de tube zelf is in deze kleuren uitgevoerd. Het is een stevige tube, met een plastic goudkleurige dop.

Yadah Red Energy Eye Cream

Als je de dop eraf draait zie je een kleine opening. Het zorgt ervoor dat de crème er niet heel gemakkelijk uit komt. Aan de ene kant fijn, want zo pak je niet snel te veel. Maar het zorgt er ook voor dat hij wat lastiger is in gebruik.

De textuur is fijn. Het is geen hele dunne crème, maar hij smeert gemakkelijk uit. Ik breng hem ’s ochtends aan en ’s avonds gebruik ik mijn Primark x Alex Steinherr oogmasker.

Yadah Red Energy oogcreme textuur

Het duurt even voor de crème volledig is ingetrokken. Ik ‘klop’ hem in de huid en laat hem verder intrekken. Ik gebruik niet veel, ongeveer zoveel als op de foto’s hierboven. Na een tijdje voel ik nog wel dat ik er iets op ‘gesmeerd’ heb, maar het is geen vervelend gevoel.

Ik moet zeggen dat ik niet erg veel van het instant effect merk. De beetje donkere kringen die ik heb zijn niet heel veel minder na het gebruik, ook niet na enkele weken. Ik lees echter ook mensen die er wel baat bij hebben, de meesten gebruiken de crème dan wel twee keer per dag. Dus daar zou het bij mij aan kunnen liggen.

Meer informatie

De Yadah Red Energy oogcrème kun je kopen bij Little Wonderland. Dit is een Nederlandse webshop met een groot assortiment aan Koreaanse skincare van verschillende merken. De Yadah eye cream kost € 34,99 voor 30 ml. Momenteel is hij uit het assortiment, wel vind ik de Yadah Red Food Energy Eye Patches.

Gebruik jij regelmatig een oogcrème?

— Meer K-beauty skincare reviews? Lees hier over het I’m From Honey Mask of Troiareuke H+ Cocktail Radiance Ampoule! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

2 reacties op “Yadah Red Energy oogcrème

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top