Yummygums Energy Vitamine Gummies || Review

Iedereen kan op bepaalde momenten wel wat meer energie gebruiken, toch? Ik in ieder geval wel! Dat is dan ook de reden dat ik deze Energy Vitamine Gummies van Yummygums probeerde. Van het merk had ik al vaker gehoord, maar nog nooit geprobeerd. Vandaag lees je dan ook over mijn eerste ervaring met dit merk!

Yummygums Energy vitamin gummies - review

Over Yummygums

Nou, met zo’n naam is het eigenlijk wel duidelijk waar dit merk voor staat. Het ontwikkelen van vitamine gummies die lekker zijn én natuurlijk bijdragen aan je gezondheid. Al is het belangrijk om te vermelden dat je de gummies nooit in plaats van een gezond en gevarieerd eetpatroon kunt nemen.

Yummygums is een Nederlands merk wat in 2017 ontstond uit de wens om een manier te vinden om het slikken van vitamines vol te houden. En hoe beter dan dat in de vorm van snoepjes te doen? Ik kan alvast verklappen dat het zeker geen moeite kost om deze gummies dagelijks te nemen!

Nu, zes jaar later, heeft Yummygums veertien verschillende vegan vitaminesnoepjes ontwikkeld (en B3 druppels). Sommige zijn bedoeld voor wanneer je zwanger wil worden of in de menopauze zit. Andere als je wat hulp kunt gebruiken bij slaap, of juist bij het op peil houden van je energieniveau. Er zijn haarvitaminen en zelfs supplementen voor kinderen!

Het complete assortiment bekijk je op de Yummygums website.

Yummygums Energy vitamine gummies

Als je denkt aan producten voor meer energie denk je misschien al snel richting koffie of zelfs red bull. De gezamenlijke noemer: cafeïne. Waar cafeïne bij koffie natuurlijk uit de koffiebonen komt, wordt bij energiedrankjes vaak een synthetische variant gebruikt of gehaald uit guarana. Guarana is een plant uit Zuid-Afrika die cafeïne bevat. Deze bron wordt ook gebruikt voor de cafeïne in de Energy vitamine gummies van Yummygums.

Ingredienten yummy gums energiesupplementen

Daarnaast bevatten de energiegummies taurine. Een stof die van nature voorkomt in je lichaam en diverse lichaamsfuncties ondersteunt. Hoe het precies bijdraagt aan je energieniveau is niet helemaal duidelijk, maar dat het werkt staat vast!

De toevoeging van vitamine B6 en B12 zorgen ervoor dat je niet alleen een energieboost krijgt, maar dat het effect langere tijd blijft.

De gummies hebben een cola smaak, wat eigenlijk een logische keuze is. In cola zit immers ook cafeïne én is voor veel mensen een aantrekkelijke smaak.

Vegan energie vitamin fummies van Yummygums - review

Wat me tegenviel was hoe plakkerig de gummies zijn. In het potje plakken ze allemaal aan elkaar zodat ze lastig eruit te halen zijn. En ook tussen je tanden en in je kiezen blijft nog wel eens wat hangen.

De smaak is vrij intens, het is echt net een cola-snoepje. Dat zorgt er wel voor dat het doel bereikt wordt: met plezier eet ik toch iedere dag weer twee Yummygums Energy vitamine gummies!

Of ik nou echt meer energie ervan krijg vind ik lastig te zeggen. Het resultaat is in ieder geval niet overduidelijk aanwezig.

Meer informatie

Benieuwd geworden naar de Yummygums Energy supplementen, of naar de andere varianten? Bekijk dan het gehele assortiment op de Yummygums website. En als je niet precies weet bij welke variant je het meeste baat hebt, kun je de vitaminetest doen!

De Energy gummies koop je voor € 24,50 per pot. Iedere pot bevat 60 gummies. Je neemt er twee per dag, dus daarmee doe je 30 dagen. Je kunt met korting ook meteen 3 of 6 potten kopen.

Deze energiesupplementen zijn vegan, halal en bevatten geen lactose en gluten. De producten van Yummygums worden dierproefvrij ontwikkeld en geproduceerd.

Neem jij bepaalde supplementen?

— Meer lezen over hairgummies of andere supplementen? Klik dan door op de link! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top