Yves Rocher adventskalender 2020 unboxing!

De Yves Rocher adventskalender was de eerste die ik in 2020 kocht. Ik wilde hem eigenlijk bewaren voor de echte adventsdagen, maar kon het niet laten hem toch alvast uit te pakken. Kijk verder om te zien wat er voor leuks in deze kalender zit!

Yves Rocher adventskalender 2020

Benieuwd naar alle beauty adventskalenders van 2021? Bekijk ze via de link!

De kalender zelf ziet er erg vrolijk uit. De donkerblauwe doos is versierd met figuren in wat fellere kleuren met goudkleurige details. Op de achter- en onderkant van de doos vind je de ingrediënten van alle producten.

Yves Rocher adventskalender 2020 ingredienten

De adventskalender maak je open door de voorkant naar voren te halen. Ook de binnenkant is helemaal versierd in dezelfde stijl. Persoonlijk vind ik het er erg mooi uit zien!

Yves Rocher adventskalender 2020 open

De inhoud van de adventskalender

De inhoud van deze adventskalender zit in allerlei kleine losse doosjes van verschillende formaten. Je kunt ze er zo uitpakken. Kijk verder voor wat ik in de kalender vond!

Dag 1: Gezichtsscrub met anthemis

Op dag 1 vond ik een tube met gezichtsscrub. Een vrolijke tube met 98% natuurlijke ingrediënten zoals anthemis. Dit is een full size van 30 ml, los kost hij € 3,95.

Yves Rocher Glow granita scrub advent

Dag 2: Winter Apples bad- en douchegel

Yves Rocher heeft een winterse collectie waar deze Winter apples douchegel deel van uitmaakt. Dit is een mini formaat, de geur lijkt me erg lekker om eens uit te proberen!

Update: inmiddels heb ik hem uitgeprobeerd en heb ik spijt dat ik deze niet in groot formaat heb aangeschaft! Het is alsof je jezelf wast met appeltaart, de geur is zó lekker!

YR Winter apples douchegel

Dag 3: Micellair water

In het derde doosje wat ik opende vond ik een klein flesje micellair water met kamille voor de gevoelige huid. Ik heb eerder een sample gebruikt van crème uit dezelfde lijn die wel beviel, dus het micellair water probeer ik ook graag uit!

Yves Rocher Sensitive Camomille micellair water

Dag 4: Reinigingsgel

Een ultra frisse reinigingsgel uit de ‘Hydra’-lijn van Yves Rocher. Erg benieuwd om deze te proberen, het klinkt in ieder geval goed!

YR Cleansing Gel hydra

Dag 5: Haarspoeling met frambozenazijn

Haarspray met appelazijn heb ik eerder gezien, maar een haarspoeling met frambozenazijn is nieuw voor me. Mijn haar kan wel wat extra glans gebruiken, dus leuk om dit product aan te treffen!

YR Rinsing vinegar voor dull hair

Dag 6: Zwart oogpotlood

Zwarte oogpotlood lijken een must te zijn in adventskalenders! Ik heb nog niet eerder make-up van Yves Rocher geprobeerd, dus altijd leuk om wat nieuws te testen.

Yves Rocher kohl potlood zwart 2020

Dag 7: Magnolia bad- en douchegel

De tweede bad- en douchegel en dat binnen een week. Dit is de magnolia en witte thee variant. Klinkt goed en zulke kleine verpakkingen zijn altijd handig om mee te nemen als we weer op reis mogen.

Yves Rocher magnolia white tea showergel

Dag 8: Plein Soleil parfum

Wat leuk om een mini parfum aan te treffen in deze Yves Rocher adventskalender! Ik heb nog best veel samples liggen die ik momenteel een beetje probeer op te maken. Leuk om nog meer afwisseling te hebben!

YR Soleil parfum sample 2020

Dag 9: Hydraterende dagcrème

Deze crème zou maar liefst 48 uur hydrateren! Dat klinkt goed, dit vind ik een interessant product.

Yves Rocher Hydra moisturizer crème

Dag 10: Roze nagellak

Ik wist dat Yves Rocher ook nagellak in haar assortiment had, maar had het eigenlijk niet verwacht in deze adventskalender. Des te leuker eigenlijk! Het is een lief, roze kleurtje. Heel draagbaar! Het is een full size van 5 ml, die los te koop is voor € 4,50.

Yves Rocher roze nagellak Go Green 2020

Dag 11: Botanische scrub voor het lichaam

Deze plantaardige lichaamsscrub bevat abrikozenpoeder. Ik ben erg benieuwd naar de geur en wat dit product is en kan doen voor mijn huid!

YR botanical scrub Apricot Powder advent 2020

Dag 12: Pepermunt gelmasker

Dag 12 bevat een tube met een gelmasker met biologische pepermunt. Hij zuivert de huid, ik ben hier erg benieuwd naar! Dit is een full size van 30 ml, los kost hij € 3,95.

Gelmasker met pepermunt adventskalender 2020

Dag 13: Voedende shampoo

Een mini-versie van de Yves Rocher voedende shampoo met avocado-olie. Ik houd niet echt van avocado, dus ik ga hier denk ik iemand anders blij mee maken.

Yves Rocher shampoo met agave voor droog haar

Dag 14: Midnight Berries bad- en douchegel

Een derde bad- en douchegel, nu in de variant Midnight Berries. Ook deze geur is onderdeel van de limited edition voor komende feestdagen. Erg leuk om hem te kunnen proberen!

Yves Rocher douchegel Midnight Berries adventskalender 2020

Dag 15: Midnight Berries lipbalm

Deze Midnight Berries lipbalm lijkt me erg lekker om te gebruiken! Ik heb er momenteel echter al een stuk of 4 lipbalsems open, dus ik moet nog even nadenken of ik deze zelf houd. Je kunt deze lipbalm ook los kopen voor € 2,20.

YR midnight berries lipbalm adventskalender 2020

Dag 16: Shea boter douchegel

Dit lijkt me een fijne, rijke douchegel die heel voedend kan zijn voor mijn huid. Ik ga deze zeker een kans geven!

Yves Rocher Showerbalsem met shea butter

Dag 17: Hammam handcrème

Alleen al door de verpakking wil ik deze handcrème proberen! Ik vind hem er heel tof uit zien. Dit is met 30 ml een full size die los te koop is voor € 2,95.

Hammam handcrème met arganolie Yves Rocher 2020

Dag 18: Yves Rocher Sexy Pulp mascara

Ik vind de naam ‘Sexy pulp’ bijzonder, maar goed, dan kan de mascara nog steeds fijn zijn! Hij belooft extreem volume tot 12 uur lang. Het is een full size van 10 ml die je los kunt kopen voor € 10,95. Dit is de zwarte variant.

Yves Rocher Sexy Pulp mascara 2020

Dag 19: Corrigerende groene crème

Ook van deze corrigerende crème probeerde ik een sample, je kon hem al zien in mijn empties van oktober 2020. Ik heb in mijn gezicht last van roodheid van mijn neus en had het idee dat deze crème hielp dat te verminderen (of camoufleren eigenlijk). Ik ben dan ook erg blij dat ik hem nu nog wat langer kan proberen!

Sensitive Kamille corrective green crème

Dag 20: Cuir de Nuit parfum

Een tweede parfum in deze adventskalender! Cuir de Nuit heeft tonen van vanille en cacao, ik ben er erg benieuwd naar.

YR Nuit parfum sample 2020

Dag 21: Aloe vera body milk

Deze crème bevat aloe vera, wat me eigenlijk altijd bevalt in een product. Daarom ben ik ook erg benieuwd naar deze body milk!

YR Aloe vera moisturizing voor droge huid

Dag 22: Herstellende haarbalsem

Deze verpakking ziet er niet meteen aantrekkelijk uit. Maar als ik op de website lees waar dit allemaal bij kan helpen, ziet hij erineens een stuk beter uit! Het voedt en herstelt je haar, zorgt dat het minder pluist en gemakkelijk doorkambaar is. Dat moet ik uitproberen natuurlijk!

Yves Rocher Universele botanische balsem voor je haar

Dag 23: Rode nagellak

Op bijna de laatste dag vond ik nog een nagellak in de Yves Rocher adventskalender. Dit keer een rode, dat is natuurlijk een klassieke kleur voor de feestdagen!

Yves Rocher rode nagellak Go Green 2020

Dag 24: Rode lipstick

Op de laatste dag werd ik verrast door een rode (matte) lipstick. Het is de kleur 156 Rouge Flamboyant. Deze full size (3 gram) kun je ook los kopen voor € 15,95 per stuk.

Yves Rocher matte rode lipstick 156 adventskalender 2020

Mijn mening over de kalender

Laat ik beginnen met zeggen dat ik nog nooit eerder iets van Yves Rocher had geprobeerd (behalve de paar samples die ik kreeg bij de aanschaf van deze adventskalender). Ik heb van veel producten dan ook op moeten zoeken wat het precies was of doet.

Naarmate ik meer over de producten las werd ik ook eigenlijk steeds enthousiaster over de kalender. Er zitten geen ‘opvulcadeautjes‘ in en als je alles bekijkt is er veel afwisseling! Er is make-up, nagellak, gezichtsverzorging, haarverzorging en lichaamsverzorging. Zelfs twee mini’s met parfum!

Inhoud Yves Rocher adventskalender 2020

Het meest blij ben ik met de corrigerende groene crème, omdat ik die al eerder naar tevredenheid heb geprobeerd. Ook de twee limited edition douchegels ga ik zeker proberen, de geuren lijken me heerlijk!

Het minst blij was ik denk ik met het zwarte kohl potlood, vooral omdat ik die al best veel heb verzameld door alle adventskalenders. En rode lipstick draag ik ook niet zoveel, al is dit voor veel mensen misschien wel het topstuk van deze kalender!

Meer informatie

Van de full size producten die in deze kalender zitten heb ik de prijzen erbij genoemd. Als je die optelt kom je al bijna op 50 euro uit, terwijl je deze adventskalender bij Yves Rocher kunt kopen voor € 49,90 39,90. En dan zitten er nog een heleboel kleinere producten bij om uit te proberen! Wat mij betreft is dit dan ook een hele goede inhoud voor deze prijs.

Ik pakte ook enkele andere adventskalenders uit, bekijk de inhoud via deze links! Een overzicht van beauty adventskalenders vind je via voorgaande link.

Benieuwd naar alle beauty adventskalenders van 2021? Bekijk ze via de link!

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

5 reacties op “Yves Rocher adventskalender 2020 unboxing!

  1. Wat een mooie kalender! Hij ziet er al fantastisch uit. De rode nagellak is heel gaaf! Er zitten sowieso echt leuke producten in die ik allemaal gebruik, dat had ik niet verwacht! Leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top