Yves Rocher Conditioner & Face Scrub Bar || Review

Een tijdje terug las je er al over op theNextG1rl.nl: de zogenaamde reeks met Green Heroes van Yves Rocher werd uitgebreid met The Conditioner Bar en The Solid Face Scrub Bar. Inmiddels zijn er zeven cosmetica bars en de nieuwste twee laat ik in dit artikel aan je zien, dus kijk snel verder!

Yves Rocher cosmetica bars conditioner face scrub - review

De nieuwe Green Heroes van Yves Rocher

Om de impact op het milieu te verminderen en zo min mogelijk bij te dragen aan plastic afval zoekt Yves Rocher steeds naar nieuwe mogelijkheden om producten vorm te geven. Uiteraard allemaal met de klantbeleving centraal, die moet zo optimaal mogelijk blijven. De cosmetica bars zijn (samen met geconcentreerde douchegels) het resultaat van die visie en ontwikkeling.

Inmiddels zijn er zeven cosmetica bars uitgebracht. Zo waren er bijvoorbeeld al vier Shampoo Bars en zie je in dit artikel de nieuwe conditioner bar. Voor het gezicht was er enkel de Solid Cleanser Face Bar voor alle huidtypen, met nu dus ook een Face Scrub Bar (vooral voor de gemengde en vette huid).

Hieronder zie je de nieuwe aanwinsten!

The Conditioner Bar | € 7,99

Beide bars zitten in een kartonnen doosje van 60% gerecycled karton. En natuurlijk kun hem zelf ook weer recyclen. Zoals je hierboven al zag is de Yves Rocher Conditioner Bar verpakt in een fleurige wit met roze en oranje verpakking. Op de achterkant vind je informatie in diverse talen én de lijst met ingrediënten. Goed om te weten: de conditioner bar bevat geen siliconen en heeft een vegan formule bomvol natuurlijke ingrediënten.

Informatie Conditioner bar - review

De geur van deze bar (net als de face scrub bar trouwens) ruik je al zonder dat hij uit de verpakking is. Hij heeft een zachte, wat zoete geur. Ik vind hem heerlijk, maar kan me ook goed voorstellen dat het iets té is voor sommigen.

Yves Rocher The Conditioner Bar Review

Je kunt de bar rechtstreeks over je natte haar wrijven, maar wellicht vind je het eenvoudiger om de bar eerst wat te laten schuimen in je handen. Vervolgens kun je dan met je handen de conditioner in je haren doen. Even laten intrekken, uitspoelen en klaar!

Tijdens het gebruiken van de bar ruik je de geur goed, maar eenmaal in je haren (en uitgespoeld) is de geur al vrij snel vervlogen. Wat wel blijft zijn heerlijk zachte haren die gemakkelijk te ontwarren en stylen zijn.

Face Scrub Bar | € 9,99

Er was al een reinigingsbar voor alle huidtypen, maar als je een vette (of gemengde) huid hebt kan het fijn zijn om je huid regelmatig te scrubben. Dan is deze Yves Rocher Face Scrub Bar voor jou! Het is een (grotendeels) natuurlijke peelingbar voor je gezicht. Hij bevat hele kleine scrubdeeltjes van walnootschelpen en biologische pepermunt voor milde reiniging en verfrissing.

Deze bar is volledig vegan en bevat geen sulfaten.

Informatie Face Scrub bar - review

Ook voor deze bar geldt dat je hem het beste in je natte handen kunt laten schuimen. Vervolgens masseer je het met je handen voorzichtig in je gezichtshuid. Vervolgens afspoelen met water en je huid zal heerlijk schoon en zacht aanvoelen.

Je kunt de Yves Rocher Solid Face Scrub veilig twee keer per week gebruiken. Gebruik hem niet bij een beschadigde of geïrriteerde huid.

Yves Rocher Solid Face Scrub Bar - Review

Deze bar heeft een wat bloemige geur en door de pepermunt ruikt hij tegelijkertijd fris. De scrubdeeltjes zijn erg klein en fijn en voelen niet heel ruw aan op mijn huid. Ik krijg juist het idee dat mijn huid een diepe reiniging ondergaat en door de geur is het meteen een verwenmomentje voor mezelf!

Meer informatie

Deze conditioner en face scrub bar koop je via de Yves Rocher website (en de Belgische website). Hieronder vind je linkjes naar alle Green Heroes cosmetica bars die momenteel in het assortiment zitten.

De producten zijn vegan en Yves Rocher is een dierproefvrij merk. De cosmetica bars bestaan voor een groot gedeelte uit natuurlijke ingrediënten en de verpakkingen zijn gemaakt van 60% gerecycled karton en zijn weer volledig te recyclen.

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 2 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top