Yves Rocher Make-up Nieuwjaarskalender 2023 || Unboxing

We zitten nog midden in de periode van adventskalenders, maar deze make-up nieuwjaarskalender 2023 van Yves Rocher kon ik niet langer voor me houden! Het is een aftelkalender vanaf kerst tot aan het nieuwe jaar. Je wordt verrast en verwend met zeven make-up items waarmee je op oudjaarsavond zult stralen. Kijk mee naar de inhoud!

Aftelkalender tot nieuwjaar 2023 make-up van Yves Rocher

Over de Yves Rocher make-up nieuwjaarskalender

Het was alweer een tijdje geleden dat ik een adventskalender van Yves Rocher uitpakte, dus des te nieuwsgieriger was ik naar deze make-up variant!

De Yves Rocher nieuwjaarskalender van 2023 zit in een stevig, compact kartonnen doosje (FSC gecertificeerd). Het design is prachtig: heel natuurlijk en toch feestelijk door de gouden details. De achterkant is dondergroen en bevat informatie over de inhoud.

Inhoud nieuwjaarskalender 2023 van Yves Rocher

Je opent de doos aan de bovenkant en ziet daar de zeven doosjes zitten. Het eerste doosje open je op Eerste Kerstdag, de laatste op Oudjaarsdag. Ook de doosjes hebben een zelfde soort design als de rest van de verpakking.

Binnenkant make-up nieuwjaarskalender Yves Rocher 2023

In de deksel is Yves Rochers kerstwens afgebeeld: verleng de feestdagen met deze aftelkalender en creëer een mooie look aan het einde van de week!

Details Yves Rocher make-up nieuwjaarskalender 2023 - unboxing

Laten we kijken of we in de kalender alles vinden om een stralende look te kunnen maken.

Inhoud van de Yves Rocher nieuwjaarskalender van 2023

De doosjes kun je vrij gemakkelijk uit de verpakking halen en ook het openen ervan gaat vlot. Geen geworstel met scheurende deurtjes of producten die je niet goed uit de kalender krijgt!

Op de doosjes zelf staat nog een regeltje tekst die past bij de inhoud ervan!

Dag 1: Granaatrode nagellak

Deze dieprode nagellak is toch wel echt een klassieker tijdens de feestdagen, het is dan ook een limited edition. Je kunt niet fout zitten met deze tint, dus een goed begin van de make-up kalender van Yves Rocher! Deze nagellak is geschikt voor veganisten.

Wijnrode nagellak YR

Dag 2: Rode lipliner

Dit rode lippotlood heeft de naam Sublime Iris en is ongetwijfeld een voorbode voor wat nog gaat komen in de kalender. Een bijpassende rode lippenstift misschien? Dit potlood is geschikt voor veganisten en bestaat voor 82% uit natuurlijke ingrediënten.

Rood lippotlood in 08 Sublime Iris

Dag 3: Bronskleurige oogschaduw

Doré Solaire, ofwel Zonnegoud. Dat is de passende kleurnaam van deze oogschaduw. Een prachtige, warme tint die je kunt combineren met veel andere kleuren. Deze oogschaduw is geschikt voor veganisten.

Bronskleurige shimmer oogschaduw YR Doré Solaire

Dag 4: Saffraanrode lipstick

Eerder probeerde ik al een Rouge Elixir Glow lipstick van Yves Rocher, in deze nieuwsjaarskalender van 2023 zit een Rouge Elixir Satin variant. Het is een klassieke rode tint, passend bij het lippotlood uit het tweede doosje. Zoals de naam al aangeeft heeft hij een satijnen finish en deze verpakking en kleur zijn limited edition!

Rode YR Rouge Elixir lippenstift in 81 Rouge Safran

Dag 5: Glitter Top Coat

Een top coat met subtiele witgouden glitterdeeltjes. Ook dit is een limited edition. Erg leuk voor de feestdagen, in combinatie met de rode nagellak uit doosje 1, of gewoon los. Deze nagellak is geschikt voor veganisten.

Glitter Top Coat nagellak voor de feestdagen

Dag 6: Zwart Kohlpotlood

Je geeft je ogen meer definitie met dit zwarte kohlpotlood met de passende kleurnaam Noir. Altijd fijn om een potlood als deze te hebben. Je kunt hem gemakkelijk slijpen voor een scherpere punt. Dit potlood heeft een vegan formule en bestaat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten.

Zwart kohlpotlood 01 Noir

Dag 7: Intense Métamorphose Mascara

Als laatste vind je op oudjaarsdag een Intense Métamorphose mascara in deze nieuwjaarskalender. Hij bestaat voor 85% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Daarmee maak je jouw ooglook helemaal af en ben je klaar om het nieuwe jaar in te luiden!

YR Intense Metamorphose mascara zwart

De Yves Rocher nieuwjaarskalender 2023 kopen of niet?

Met de items in deze kalender kun je daadwerkelijk een nieuwjaarslook maken. Er is gedacht aan je ogen, lippen en nagels: genoeg voor een feestelijke uitstraling! Gekozen is voor klassieke kleuren die bij veel mensen in de smaak zullen vallen.

Volledige inhoud make-up nieuwjaarskalender 2023 van Yves Rocher

Je koopt deze kalender voor € 29,99 en hij bevat naast enkele klassiekers ook vier limited edition items. Die kun je momenteel ook los kopen. Alleen al die vier items samen kosten meer dan deze aftelkalender. Met de prijs zit het dan ook wel goed.

En omdat deze kalender pas op Eerste Kerstdag begint met aftellen is het ook nog eens een leuk cadeautje voor onder de kerstboom!

Meer informatie

Deze nieuwjaarskalender van 2023 koop je voor € 29,99 via de Yves Rocher website, waarop je momenteel meer feestelijke (limited edition) make-up items vindt. Overigens vind je ook de drie verzorgingslijnen voor de feestdagen online. Ik schreef er eerder over in dit artikel: De kerstcollecties van Yves Rocher 2023. Dus als je nog een cadeautje voor onder de kerstboom zoekt, hoef je niet verder te kijken!

Wat vind jij van de inhoud van deze make-up kalender voor het nieuwe jaar?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top