Yves Rocher Pure Detox Droogshampoo || Review

Geen tijd meer om je haar te wassen, maar wel fris voor de dag komen? Dan biedt deze Yves Rocher Pure Detox droogshampoo wellicht de uitkomst voor jou! Ik probeerde hem uit en in dit artikel lees je alles over de natuurlijke, zuiverende formule en het resultaat na gebruik. Kijk dus snel verder!

Yves Rocher Pure Detox droogshampoo review

We hebben allemaal wel eens zo’n moment dat je haar eigenlijk te vet is om de deur uit te gaan, maar dat je het ‘wasmoment’ nog even wil uitstellen. Op dat soort dagen is droogshampoo een fijne uitvinding!

Je spuit het op je haarwortels, even doorkammen of met je handen in ‘masseren’ en klaar! Inmiddels zijn er al veel verschillende soorten droogshampoo op de markt. Natuurlijke droogshampoo op poederbasis zonder aerosolen, transparante sprays of poederdroogshampoo in spuitbus. In dit laatste categorie valt de Yves Rocher Pure Detox zuiverende droogshampoo.

Natuurlijke droogshampoo voor vet haar - review

Het belangrijkste natuurlijke ingrediënt van de Pure Detox dry shampoo zijn biologische algen uit Bretagne (Asparagopsis armata extract). Ze hebben een zuiverend effect omdat ze de talgproductie verminderen en het teveel aan talg en onzuiverheden verwijderen. Je hoofdhuid wordt dus vrij van vettigheid waardoor het er licht en glanzend uitziet!

De Yves Rocher Droogshampoo in gebruik

Let op dat je bij gebruik van deze droogshampoo de spuitbus op voldoende afstand van je haarwortels houdt (30 cm wordt aangeraden). Hij bestaat namelijk voor een groot deel uit rijstzetmeel, wat eruit ziet als wit poeder. Het heeft sterk absorberende eigenschappen maar kan dus zorgen voor een witte waas.

Zit er toch wat wit op je haarwortels? Geen probleem, even met je vingers inmasseren en het is niet meer zichtbaar.

Sprayflacon dry shampoo Pure Detox YR

Wat wél zichtbaar is? Je haar wat er minder vet uit ziet! Door de mogelijkheid van een witte waas moet je wel even opletten als je de Yves Rocher droogshampoo gebruikt, maar verder is hij fijn in gebruik en geeft hij een goed resultaat. De geur is ook nog eens erg lekker. Kortom, ondanks het aandachtspuntje toch wel een aanrader!

Meer informatie

Je koopt de Pure Detox Droogshampoo natuurlijk via de Yves Rocher website. Hij kost € 11,90 (150 ml). Hij bevat geen siliconen, is cruelty-free ontwikkeld en is voor de volle 100% gemaakt van ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Gebruik jij vaak een droogshampoo?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top