Yves Rocher Rouge Elixir Glow Lipstick || Review

Al langer brengt Yves Rocher lipsticks uit onder diverse ‘Rouge Elixir’ namen. Zo zijn er Rouge Elixir Satin lipsticks, Mat en Nacré (parelmoer). Zoals je ziet geeft het laatste woord de finish aan. Ik was dan ook erg benieuw naar deze nieuwe Glow lipstick, kijk je mee?

YvesRocher verzorgende lippenstift - Review

Met de kleuren van de huls heeft Yves Rocher de Rouge Elixir Glow lipsticks perfect afgestemd op de zomer. Koraal- en rozetinten maken het een vrolijk geheel.

In totaal zijn er zes tinten ontwikkeld:

  • 01 Rose Radieux
  • 02 Beige Sublime
  • 03 Camélia Rose
  • 04 Nude Glow
  • 05 Coquelicot Brillant
  • 06 Fuchsia Pétillant

De meeste zijn redelijk neutraal van kleur, maar bijvoorbeeld Nude Glow is vrij donker en Fuchsia Pétillant een wat fellere roze tint. Alle tinten zijn geschikt voor iedere huidstint.

Yves Rocher Rouge Elixir Glow 03 Camelia Rose - Review

In dit artikel zie je de kleur 03 Camélia Rose. Dit is een wat lichtere roze tint.

De Yves Rocher Rouge Elixir Glow is een lijn met lipsticks met extra glanzende finish. Daarnaast verzorgt, hydrateert en voedt de formule je lippen terwijl je de lippenstift draagt. Verantwoordelijk daarvoor is onder andere plantaardige camelia-olie. Alle Rouge Elixir Glow lipsticks bestaan voor minimaal 94% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong (Camélia Rose zelfs voor 97%!) en de formule is vegan.

YR Camelia Rose verzorgende lippenstift - Review

De Yves Rocher Rouge Elixir Glow Lipstick in gebruik

De Glow-lipsticks van Yves Rocher hebben niet alleen een glanzende finish, de formule is erg voedend en hydraterend. Mede daardoor lijkt de formule een beetje op een lippenbalsem.

Bij de eerste swatch werd dit ook wel bevestigd. De lipstick glijdt goed over mijn huid en voelt zacht aan. De kleur is niet dekkend en laat inderdaad een mooie glans achter.

Swatch verzorgende lipstick van YvesRocher - review

Om een dekkend resultaat te krijgen kun je deze lipsticks gebruiken in combinatie met de Lip Contour Rouge Elixir potloden van Yves Rocher. Dat deed ik hieronder niet, ik wilde zien hoe de lipstick zelf er uit zag.

Lipswatch Yves Rocher Rouge Elixir Glow in 03 Camelia Rose - Review

Inderdaad dus geen dekkende kleur, maar juist wat natuurlijker. Daarbij vind ik het een hele mooie tint en het glanzende effect blijf je goed zien. Ook op de lippen voelt de lipstick erg verzorgend aan, dus meer als een lippenbalsem dan een ‘reguliere’ lipstick. Dat vind ik opzich een fijn gevoel maar die formule heeft als nadeel dat de kleur wat sneller vervaagt. Neem deze Yves Rocher lipstick dus mee om af en toe bij te werken.

Meer informatie

De nieuwe Rouge Elixir Glow lipstick is verkrijgbaar in zes tinten en koop je natuurlijk via de Yves Rocher website. Ze kosten € 19,90 per stuk (3,5 gram). Je combineert ze met de bijpassende lipliners (€ 12,90 per stuk) voor wat meer dekking en langere houdbaarheid van je lipstick.

De Rouge Elixir Glow lipsticks bestaan voor minimaal 94% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en zijn vegan. Yves Rocher is een dierproefvrij merk.

Houd jij van dit soort lipsticks met een verzorgende basis?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 4.3, gebaseerd op 3 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top