ZENZ Styling Gel Pure No. 13 || Review

Naast diverse soorten natuurlijke haarverzorging heeft ZENZ ook een aantal stylingproducten voor het haar ontwikkeld. Je kunt er terecht voor bijvoorbeeld Salt Water Spray, Volume Hair Powder en Styling Mousse. In dit artikel zie je de ZENZ Styling Gel Pure No. 13. Je leest meer over de ingrediënten, werking en mijn ervaringen. Kijk snel verder!

ZENZ Organic Styling Gel Pure - Review

ZENZ Styling Gel

ZENZ Organic staat bekend om haar natuurlijke producten voor het haar. Styling producten zijn het lastigst te formuleren met ingrediënten van natuurlijke oorsprong, maar het is ze toch gelukt. Het assortiment stylingproducten wordt steeds uitgebreider waardoor het tijd werd om er iets van uit te proberen!

Natuurlijke vegan haargel

De Styling Gel probeerde ik in de variant Pure No. 13. De producten die met ‘Pure’ worden aangeduid bevatten geen geurstoffen. De haargel is er ook in Sweet Orange.

Ingrediënten en gebruiksadvies

Deze natuurlijke haargel op waterbasis bestaat voor 98% uit natuurlijke ingrediënten (92% gecertificeerd biologisch) en bevat geen parfum.

Naast ingrediënten om het haar te verstevigen en een ‘hold’ te geven, bevat hij ook verzorgende bestanddelen. Zo zorgen aloë vera extract, glycerine en panthenol (pro-vitamine B5) voor de nodige voeding en hydratatie van het haar.

Ingredienten en gebruiksadvies natuurlijke stylinggel

Verder is deze haargel vrij van gluten, siliconen en parfum. De formule is veganistisch en draagt het Nordic Swan Ecolabel en het OWP-keurmerk.

Meer lezen over de natuurlijke haarproducten van ZENZ Organic? Klik dan op de link voor alle reviews!

De ZENZ haargel in gebruik

De textuur van deze ZENZ Styling Gel is wellicht iets dunner dan je gewend bent als je normaal gesproken een ‘reguliere’ haargel gebruikt. Door de draaidop is de gel eenvoudig uit de fles te krijgen.

Je kunt hem aanbrengen op droog en nat haar, het is maar net wat je gewend bent. Daarnaast kun je hem ook gebruiken voor je jouw haar föhnt, dan zorgt hij voor meer volume en beschermt hij je haar tegen de hitte.

Textuur haargel met natuurlijke ingredienten

Het is geen gel die heel hard wordt, maar je hij fixeert je haar wel voelbaar. Ik gebruik hem graag om de babyhaartjes rondom mijn gezicht naar achter te houden. Mijn man gebruikt hem om zijn haar in model te brengen. Beiden zijn we erg tevreden over de werking ervan!

Meer informatie

De Pure No. 13 Styling Gel koop je voor € 29,40 via de website van ZENZ Organic. Hij bevat 130 ml en bevat geen parfum. De Sweet Orange variant is daarnaast tevens in een travelsize tube van 50 ml verkrijgbaar voor € 12.

Deze haargels zijn ontwikkeld voor alle haartypen en vooral geschikt voor lang haar. De formules zijn veganistisch en dragen het Nordic Swan Ecolabel en OWP-keurmerk.

Gebruik je liever een wax, mousse of styling paste? Ook dan kun je terecht bij ZENZ!

Gebruik jij vaak haargel?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top