Ziaja Delicious Care Lemon Cake producten

Sinds een half jaar heeft Ziaja een productlijn die me erg lekker leek ruiken: de Delicious Care Lemon Cake producten! Ik probeerde de Hands & Body Foam Wash, Bath Jelly Soap en Moisturising Hand Cream. In dit artikel lees je of ze écht zo lekker ruiken.

Ziaja Delicious Care Lemon Cake verzorgingsproducten

Naast de drie producten hierboven is er ook nog een suikerscrub en een giftset met de producten die ik in dit artikel laat zien. Zo kun je ze eenvoudig proberen of cadeau geven aan iemand.

Ziaja Hands & Body Foam Wash

Het eerste product in de Ziaja Delicious Care Lemon Cake serie is de Hands & Body Foam Wash. Een zacht schuim waarmee je niet alleen je handen kunt wassen, maar ook je gehele lichaam.

Ziaja Delicious Care Lemon Cake hands & body wash
Informatie hand en lichaamszeep citroen geur

De verpakking bevat 250 ml. Op de achterkant staan alle ingrediënten en andere informatie zoals de houdbaarheidsdatum. De zeep is pH huidneutraal en dermatologisch getest.

De foam wash zit in een pompflacon die eenvoudig te bedienen is, ook voor kinderen een uitkomt! Het pompje kun je open en dicht draaien. Handig als hij bijvoorbeeld in de douche staat als body wash.

Dop handzeep schuim

Ik had bij ‘lemon cake’ een hele frisse geur verwacht, maar hij ruikt wat zoeter door de vanille. Het schuim voelt erg luchtig en zacht aan waardoor het een feestje wordt om mijn handen te wassen. Als de geur je niet bevalt kun je deze zeep echter beter laten staan, want die geur blijft best lang hangen na het wassen.

Schuim foam wash Ziaja lemon cake

Lemon Cake Bath Jelly Soap

Dit product viel me meteen op: de Ziaja Delicious Care Lemon Cake Bath Jelly Soap. Een jelly badzeep, dat moest ik natuurlijk proberen! De jelly soap zit in een stevige plastic pot met wit deksel. Hij is zelf lichtgeel van kleur.

Ziaja Delicious Care Lemon Cake Bath Jelly Soap
Ziaja Delicious Care Lemon Cake Bath Jelly Soap verpakking

Ook hierbij vind je weer alle benodigde informatie zoals de ingrediënten op de achterkant van de pot. De bedoeling is dat je met droge handen wat jelly uit de pot haalt en in het water doet. Het wordt opgenomen in het water waardoor schuim zich vormt.

Ingredienten Ziaja bad jelly schuim

Hij heeft inderdaad echt de textuur van een jelly. Als je de pot opent komt de geur van vanille en citroen je al tegemoet. Bij dit product ruik ik ook duidelijk het frisse van de citroen.

Ziaja bath jelly soap inhoud pot
Lemon Cake bad jelly textuur

Ik hou niet van crèmes of zeep onder mijn nagels dus gebruik ik voor deze jelly soap een lepel. Het grappige aan dit product is dat wanneer je wat uit de pot hebt geschept, na een tijdje het ‘gat’ weer gevuld is door de andere jelly. Dan lijkt het alsof je er niets hebt uitgehaald.

Ziaja bath jelly soap textuur
Jelly bath soap in het bad

Ik had gehoopt dat zich iets meer schuim zou vormen door de jelly, want ik houd wel van een goed gevuld schuimbad. Je krijgt daarentegen wel een lekker geurend bad en dat is ook wat waard!

Delicious Care Moisturising Hand Cream

Als laatste probeerde ik de Moisturising Hand Cream uit de Ziaja Delicious Care Lemon Cake lijn. Hij komt in een kleine, handig om mee te nemen, tube van 50 ml. Uiteraard vind je op de buitenkant van de tube alle informatie over de handcrème.

Ziaja Delicious Care Lemon Cake moisturising hand cream
Delicious Care Lemon Cake handcrème ingredienten

Als je vervolgens de dop opent komt een toch wel zoete geur van vanille met een klein accent van citroen je tegemoet. De crème zelf heeft een vrij dunne textuur waardoor eenvoudig uit de tube komt en zich goed laat verdelen over je handen. Na het goed in te masseren is hij snel ingetrokken waardoor je weer verder kunt gaan met je dagelijkse bezigheden zonder vettige sporen achter te laten. De geur blijft vrij lang hangen, wat mij betreft is dit een aanrader!

Textuur handcreme van ziaja lemon cake

Meer informatie

De producten uit dit artikel zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar (en natuurlijk voor volwassenen). Je koopt deze Ziaja Delicious Cake Lemon Care producten natuurlijk via de website van Ziaja. Sommige productlijnen zijn ook via andere online drogisten te koop. Hieronder een overzicht van de prijzen van de producten uit deze serie:

  • Hands & Body Foam Wash – € 3,57 (250ml)
  • Bath Jelly Soap – € 4,91 (260 ml)
  • Moisturising Hand Cream – € 2,40 (50 ml)
  • Sugar Body Scrub – € 7,08 (300 ml)
  • Giftset – € 10,15 (260 ml, 50 ml, 250 ml)

Heb jij wel eens producten van Ziaja gebruikt? Wat vond je ervan?

— Meer lezen over producten van Ziaja? Bekijk dan ook eens deze artikelen: Review: Ziaja geitenmelk hand- en nagelcrème en Review: Ziaja oogmake-up remover! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top