Ziaja Goat’s Milk bodylotion

Mijn benen kunnen snel droog aanvoelen, daardoor verwen ik ze iedere avond voor ik ga slapen met een lekkere bodybutter of bodylotion. De Ziaja Goat’s Milk bodylotion staat alweer een maand op mijn nachtkastje. Lees snel verder om te zien wat ik er van vind!

Ziaja Goat's Milk bodylotion

Ziaja (wat je uitspreekt als ‘Zjaja’) is een Pools skincaremerk wat al meer dan 30 jaar bestaat. Sinds 2014 zijn de producten verkrijgbaar in hun winkel in Den Haag, maar ook via de Ziaja webshop. Ze verkopen diverse productlijnen, voor allerlei soorten huid en huidproblemen.

De bodylotion die centraal staat in dit artikel maakt onderdeel uit van geitenmelk productlijn van Ziaja. Het zal je niet verbazen dat het belangrijkste actieve ingredient geitenmelk extract is. Alle producten uit deze serie hydrateren de huid, zowel de opperhuid als de diepere lagen.

Ziaja Goat's Milk bodylotion beschrijving

Wat ik erg fijn vind aan deze bodylotion is dat hij in een pompflacon zit! Erg hygiënisch en geen gedoe met knijpen in flessen of andere lastige dingen. Je brengt gemakkelijk een kleine (of wat grotere) portie aan op je hand (of direct op de huid) om het daarna in te masseren.

Ziaja Goat's Milk bodylotion pompflacon

Eerder gebruikte en reviewde ik uit dezelfde productlijn al de Ziaja Goat’s Milk handcrème. Dat is een fijne handcrème waarbij ik niet helemaal weg was van de geur. Uiteraard is het niet verrassend dat deze bodylotion dezelfde geur heeft. Een soort klassieke zeepgeur die eventjes blijft hangen. Ik moet zeggen dat ik er nu na dagelijks gebruik wel aan gewend ben geraakt.

De bodylotion is gemakkelijk uit te smeren omdat hij vrij dun is. Na het inmasseren laat ik hem meestal een paar minuten intrekken, dat is dan ook voldoende. Na het intrekken is de geur al niet meer heel opvallend aanwezig gelukkig.

Ziaja Goat's Milk body lotion textuur
Ziaja Goat's Milk body lotion lichte textuur

Met deze bodylotion komen mijn benen de winter wel door. Ze voelen goed gevoed en voelen niet langer heel droog aan. Nu ik aan de geur gewend ben vind ik het een aanrader.

Meer informatie

De Goat’s Milk bodylotion kun je, net als vele andere producten, kopen in de Ziaja winkel in Den Haag of in de Ziaja webshop. Hij kost € 3,79 voor 400 ml.

Heb jij al eens iets van Ziaja geprobeerd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

3 reacties op “Ziaja Goat’s Milk bodylotion

  1. Ziaja is een topmerk!
    Heb deze bodylotion ook gehad maar ik gebruik gewoon niet vaak bodylotion.
    Hun skincare producten heb ik trouwens echt opgemaakt, iets wat nauwelijks voorkomt met de hoeveelheid die ik heb, dus dat zegt genoeg! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top