Zomerse gelnagellak van Meanail Paris

Meanail heeft een groot assortiment gelnagellak, voor ieder wat wils. Ik koos drie zomerse kleurtjes uit om aan jullie te laten zien! Het zijn Cupcake, Ballerine en Tropical Life geworden. Klik snel verder om ze beter te bekijken!

Meanail gel nagellak Tropical Life, Cupcake en Ballerine

Meanail Cupcake

Laten we beginnen met Cupcake. Deze lila nagellak viel me meteen op. Niet te opvallend, maar wel vrouwelijk én lekker zomers.

Meanail gel nagellak Cupcake

De kleur is ook echt zoals hij op het potje staat. Op mijn nagels komt een glanzende lila tint zoals je hieronder op de foto kunt zien. Ik heb op de foto drie dunne laagjes op. Met twee wat dikkere lagen zou hij ook wel dekken, vermoed ik. Maar ik houd meer van dunne laagjes, zo kun je hem net wat netter en egaler aanbrengen.

Meanail gel nagellak Cupcake swatch

Meanail Ballerine

De lila lak was zoals ik hem verwachtte, Ballerine was alles behalve dat! Misschien had de ondertitel ‘Dragee Roze’ me al moeten hinten, maar ik had niet verder gekeken dan de koraalkleur op de Meanail website. Uiteindelijk bleek het dus een transparante gelnagellak te zijn met een licht roze tintje.

Meanail gel nagellak Ballerine

Hij ziet er op het kwastje heel tof uit, op mijn nagels komt het roze er niet echt goed uit. Daardoor lijkt het vooral een transparante nagellak.

Op de foto hieronder heb ik twee laagjes op. Op mijn ringvinger heb ik een witte nagellak eronder (de kleur Blanc, afkomstig uit de Meanail Pastel set). Op die manier zie je wel iets van het roze effect terug.

Meanail gel nagellak Ballerine swatch

Toen ik eenmaal aan de lak gewend was, vond ik hem eigenlijk wel mooi. Okee, het was geen dekkende koraaltint, maar het is wel een subtiele lak die je nagels netjes houdt.

Meanail Tropical Life

Deze laatste tint is denk ik mijn nieuwe favoriete gelnagellak op dit moment: Tropical Life. Dit is een kaki-groene tint die ik de laatste tijd steeds meer kan waarderen.

Meanail gel nagellak Tropical Life

Op het flesje zie je de kleur al goed en op je nagels geeft hij een mooie glans.

Meanail gel nagellak Tropical Life swatch

Ik besloot deze kleur nog wat op te leuken met water decals en steentje. Die nailart zie je hieronder.

Meanail gel nagellak Tropical Life nailart water decal

Gelnagellak aanbrengen en verwijderen

Ben je (nog) niet bekend met gelnagellak? Je brengt deze lak aan als een gewone nagellak, maar het drogen doe je met een UV-lamp. Ik schreef er eerder een artikel over waarin je meer informatie kunt vinden: Hoe breng je gelnagellak aan?

UV-lamp voor drogen Base Top Coat Meanail Paris

Het verwijderen van gelnagellak gaat ook anders: je weekt je nagels in speciale remover (of aceton) waarna de lak loslaat en je deze gemakkelijk van je nagels kunt halen. Ben je daar net als ik niet zo’n fan van? Met de Meanail Twin Coat geef je elke gel nagellak het ‘peel off’ effect. Je kunt de nagellak dan van je nagels afhalen met bijvoorbeeld een bokkenpootje. Ik merk dat mijn gel nagellak er met de Twin Coat toch ook wel bijna een week netjes op zit. Met een reguliere basis iets langer.

Meer informatie

Sinds deze week kun je gelnagellak rechtstreeks via de Nederlandse Meanail website bestellen! Daarnaast zijn ze nog steeds verkrijgbaar via Bol.com. De normale gellakjes kosten € 14,90 per stuk. Ze hebben ook peel-off gelnagellak en lakjes met leuke effecten. Ook kun je starterkits kopen, inclusief lamp. Neem dus zeker even een kijkje als je geïnteresseerd ben in gelnagellak!

Gebruik jij gelnagellak of hou je het liever bij reguliere nagellak?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Mooi en gezondMooi en gezond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top