Zomerse ooglook met Thirsty palette

Sinds ik het Jeffree Star Thirsty oogschaduwpalette heb, wil ik lekker vaak een vrolijke, zomerse ooglook ermee maken. De frisse kleuren in het palette spreken me aan! Dus voor de look van vandaag gebruikte ik de onderste drie heldere kleuren: geel, blauw en groen.

In mijn vorige make-up look maakte ik een gekleurde wing die overliep in kleur van geel naar roze. In die stijl wilde ik doorgaan maar hem dan nog iets meer ‘extra’ maken. Dit zijn de producten die ik uiteindelijke allemaal gebruikte. Natuurlijk het Thirsty oogschaduwpalette als basis voor de look. En een aantal witte producten voor de finishing touch.

Gebruikte producten bij ooglook Thirsty oogschaduwpalette en witte items

Ik begon met een witte lijn als wing en die kleurde ik in met de Cut Crease Canvas van MakeupRevolution. Hierna heb ik de kleuren oogschaduw aangebracht. Als laatste wilde ik met de w7 Cosmetics Eyes Wide Shut witte eyeliner de wing omlijnen. Dit ging niet helemaal goed op de plekken waar ik oogschaduw had aangebracht op deze liner die er al onder zat om de wing te maken. Daar ging het een beetje korrelen en liet de liner (+ oogschaduw) wat los. Ik heb geprobeerd het te corrigeren zo goed als het ging. Hieronder het resultaat!

Ooglook met Thirsty oogschaduwpalette Jeffree Star Cosmetics

Ik heb geen mascara aangebracht, maar mijn wimpers gekleurd met de Cut Crease Canvas. De NYX Jumbo Eye Pencil in Milk gebruikte ik op mijn waterlijn om het wit door te trekken en deze zomerse ooglook af te maken.

Het meest lastige was om de witte liner aan te brengen om de wing heen dat kun je helaas ook wel zien op de foto. Een volgende keer zou ik met alleen de Cut Crease Canvas de basis aanbrengen, en de wing niet eerst aftekenen met de eyeliner. Door de witte wimpers is het echt een zomerse, vrolijke look geworden. Ik vind hem erg leuk geworden! Wat vind jij ervan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top