Zomerse Treaclemoon Shower & Bath Gels || Review

Treaclemoon is zo’n merk wat ik altijd al eens wilde proberen, ik was dan ook blij toen de nieuwe geuren Shower & Bath Gels onverwachts op de mat vielen! Het zijn limited editions, dus wees er snel bij om deze tropische geuren te kunnen bemachtigen! Je leest er hier alles over!

Treaclemoon limited edition bath & shower gels zomergeuren 2023 - review

Het merk Treaclemoon sprak me altijd aan. Niet alleen vanwege de kleurrijke producten en vrolijke uitstraling. Maar ook omdat ze heerlijke geuren produceren én een goede visie hebben. Treaclemoon gebruikt voor hun Shower & Bath Gels, net als voor alle andere producten, zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Daarnaast is het productieproces dierproefvrij en vegan. De verpakkingen zijn voor 100% gemaakt van gerecycled plastic (en dus ook weer volledig te recycleren).

Na de succesvolle introductie in Engeland in 2007 kwam het merk in 2013 naar Nederland. Met verzorgingsproducten als handcrème, body scrubs en shower & bath gels hebben ze al veel mensen overtuigd. Niet in de laatste plaats door de heerlijke geuren. Wie kan bijvoorbeeld The Honeycomb Secret, Papaya Summer of Wild Cherry Magic weerstaan?

Informatie zomerse natuurlijke douchegel - review

Naast die (en meer) vaste geuren in het assortiment zijn er nu twee tijdelijke Treaclemoon producten bijgekomen met de geuren Tropical Summer en Calming Sea Salt Secrets. Beide bevatten meer dan 95% natuurlijke ingrediënten.

De Treaclemoon Shower & Bath Gels in gebruik

De Treaclemoon Shower & Bath Gels kun je gebruiken als douchegel of voeg een scheutje toe terwijl je bad volloopt. Tropical Summer is de oranje douchegel. Hij bevat (100% natuurlijke) tropische fruitextracten. Onder andere papaya en ananas komen erin terug. Dit zorgt voor een heerlijke zomerse geur. Ik verwachtte dat ik deze het lekkerst zou vinden, maar niets was minder waar!

Zomerse douchegel met natuurlijke ingredienten - review

De Calming Sea Salt Secrets shower & bath gel bevat natuurlijk zeezout en een subtiele kokosgeur. Normaal houd ik niet zo van kokos, maar deze douchegel ruikt heerlijk! Dit is dan ook mijn favoriet van de twee.

Textuur Treaclemoon Tropical Summer & Calming Sea Salt Secrets bath & shower gels - review

Beide varianten heb ik uitgeprobeerd onder de douche en zorgen voor een verwenmomentje. De geur is niet overweldigend en ook de formule is fijn. De douchegels schuimen een beetje tijdens het verdelen over de huid en je stapt weer fris en fruitig uit de douche!

Meer informatie

Deze twee limited editions Treaclemoon Shower & Bath Gels zijn vanaf nu (beperkt) verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat en Trekpleister. De adviesverkoopprijs is € 6,49 (voor 500 ml). Beschikbaar zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij als je dit zomerse gevoel in je bad of douche wil ervaren! Het reguliere assortiment vind je daarnaast ook bij Etos en Plein.nl.

De producten van Treaclemoon zijn vegan, dierproefvrij en bestaan uit zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. De verpakkingen zijn 100% gemaakt van zogenaamd Prevented Ocean Plastic: plastic dat is verzameld in kustgebieden en daardoor niet in de oceaan terecht komt.

Heb jij al verzorgingsproducten van Treaclemoon geprobeerd? Laat je tips hieronder achter!

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top