Zwarte ooglook met glitters

Na allerlei kleurrijke ooglooks was het wel eens tijd voor wat anders. En toen was daar opeens een zwarte ooglook met glitters! Al heel wat jaren heb ik een zwarte oogschaduw (Obsidian) van Illamasqua in de kast liggen die ik niet goed durfde te gebruiken (want zwart en zeer goed gepigmenteerd). Maar ik besloot dat het wel eens tijd werd om hem te proberen.

Ik had een klein beetje een beeld in mijn hoofd van wat ik wilde bereiken. Dikke eyeliner en ook zwarte wenkbrauwen, helemaal uit mijn comfort zone! Toen ik dat eenmaal gedaan had vond ik het toch wel iets te saai. Dus ik besloot om het shimmer/glitter pigment van Illamasqua erbij te pakken. Die is heel erg mooi en gebruik ik te weinig.

Illamasqua Beguile Pure Pigment losse glitter shimmer verpakking

Die kleuren! Dit product heeft de naam Beguile meegekregen. Hieronder een swatch, maar het is eigenlijk onmogelijk om de intensiteit van dit pigment goed op de foto te krijgen.

Illamasqua Beguile Pure Pigment losse glitter shimmer

Maar, voor ik helemaal afdwaal in het land van glitters en shimmers: de ooglook. Uiteindelijk is het dus een zwarte ooglook met glitters geworden. Alleen zwart was ook zo zwart, dus de glitters maken het iets minder saai.

Ik heb net mijn wenkbrauwgel afgeschreven want die zag er niet fris meer uit (foto volgt begin augustus in een ‘empties/declutter’-artikel). En ik had nog geen nieuwe gekocht dus mijn wenkbrauwen wilden niet naar me luisteren. Toch wel een beetje jammer bij deze look!

Zwarte ooglook met Illamasqua oogschaduw en glitters

Ik vind het effect wel tof geworden! Ook op deze foto’s was het weer lastig om het glitterpigment goed in beeld te brengen, maar het is aardig gelukt.

De laatste tijd probeer ik wat meer dingen uit waar ik ook steeds weer wat van leer dus dat ik zeker positief. En ik gebruik steeds meer van mijn make-up collectie wat een fijn gevoel geeft! Dus misschien is een Project Pan wel helemaal niet nodig als ik zo blijf experimenteren met make-up?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top